Καιρό μετά την αποχώρηση της από του C:Real, η Τζο Λαζοπούλου μας συστήνει το νέο της συγκρότημα, τους Jo Black.

C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

Η Τζο ετοιμάζεται για το επόμενο της επαγγελματικό βήμα πλάι σε ένα συγκρότημα που θα λέγαμε πως την εκφράζει 100%.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο OPUS οι Jo Black συστήθηκαν στο κοινό, έπαιξαν την μουσική τους και ξεκίνησαν επίσημα το ταξίδι τους στον κόσμο του τραγουδιού.

Η Τζο Λαζοπούλου ανέβασε και ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα της στο Facebook με το συγκρότημα να μας δίνει ένα μικρό δείγμα.

Τζο Λαζοπούλου και Jo Black

Η τραγουδίστρια αποφάσισε πριν αρκετούς μήνες να κλείσει τον κύκλο των C:Real στη ζωή της, ο οποίος κράτησε περίπου 3 χρόνια.

Μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τα μέλη των C:Real γράφοντας:
“Ένας υπέροχος δημιουργικός κύκλος κλείνει…Οι μουσικοί μας δρόμοι κάπου εδώ χωρίζουν αλλά η αγάπη κι ο σεβασμός μένουν για πάντα..! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ αυτά τα τρία χρόνια παρουσίας μου στους C:Real και ανυπομονώ να τα ξαναπούμε σύντομα! Ώρα για καινούρια πράγματα! Stay Tuned!”

Ένας υπέροχος δημιουργικός κύκλος κλείνει… Οι μουσικοί μας δρόμοι κάπου εδώ χωρίζουν αλλά η αγάπη κι ο σεβασμός μένουν για πάντα..! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ αυτά τα τρία χρόνια παρουσίας μου στους C:Real και ανυπομονώ να τα ξαναπούμε σύντομα! Ώρα για καινούρια πράγματα!?❤️? Stay Tuned! #newchapter #readyforsomemusic #letsdothis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Lazopoulou (@jo_lazopoulou) στις

Σχόλια