Ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα, οι C:Real μας παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο “Where R U Now“.

C:Real - Where R U Now

Οι C:Real αποτελούν ένα συγκρότημα που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και συνεχίζει να αγαπιέται. Μετράνε πολλά χρόνια δισκογραφίας με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τους C:Real με κάποια εποχή του χρόνου σίγουρα απάντηση δεν θα είχαμε. Και αυτό γιατί όπως οι εποχές εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ τους έτσι και οι C:Real διαφοροποιούνται με τον δικό τους τρόπο κάθε φορά.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996 από το συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη. Το 1997 έρχεται το πρώτο single με τίτλο «A new religion»  ενώ ακολούθησε και δεύτερο single με τίτλο “Visions of You” και με συμμετοχή της Σάρα Τζέιν Μόρις. Το single κυκλοφόρησε σε 30 χώρες, κάτι που θεωρήθηκε επιτυχία για ένα σχετικά νέο συγκρότημα.  Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν τον 1ο τους ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Realtime». Το Δεκέμβριο του 1999 οι C:Real κυκλοφορούν το CD single «With or Without You» το οποίο θεωρείται σήμερα η μεγαλύτερή τους επιτυχία στην Ελλάδα. Παρέμεινε στον κατάλογο επιτυχιών με τα singles της IFPI  για περισσότερες από 18 εβδομάδες. Το 2000 ακολουθεί το CD single «Thinking of you» και το 2ο album τους με τίτλο «Stop killing time».

Το 2002 οι C:Real αποκτούν την πρώτη βασική γυναικεία φωνή του συγκροτήματος, την Ειρήνη Δούκα.  Η ιστορία τους λίγο πολύ γνωστή. «Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ(2003)», «Χίλια χρόνια(2004)», «Κάθε μου σκέψη(2006)» και «Ινβάιν(2008)» αποτέλεσαν τα εμπορικότερα album στην μουσική πορεία του συγκροτήματος κερδίζοντας με αυτά πολλές χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις. Το 2010 οι C:Real κυκλοφορούν το digital single «Ό,τι αξίζει» που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έπειτα η Ειρήνη Δούκα αποχωρεί από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Η αποχώρηση της Ειρήνης σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής μεγάλης εμπορικής επιτυχίας του συγκροτήματος.

Ακολουθούν 7 χρόνια συνεχόμενων πειραμάτων και μουσικών εναλλαγών. Πλέον οι C:Real πιο ώριμοι από ποτέ ετοιμάζονται για την δική τους μεγάλη στιγμή.

Το νέο τους τραγούδι και βίντεο κλιπ των C:Real με τα υπέροχα φωνητικά των Fox Glove από τον Καναδά κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Where R U Now – C:Real

Σχόλια