Έχουν περάσει περίπου 7 χρόνια από τότε που η Ειρήνη Δούκα αποφάσισε να αποχωρήσει από τους C:Real.

Ειρήνη Δούκα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996 από το συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη. Το 1997 έρχεται το πρώτο single με τίτλο «A new religion»  ενώ ακολούθησε και δεύτερο single με τίτλο “Visions of You” και με συμμετοχή της Σάρα Τζέιν Μόρις. Το single κυκλοφόρησε σε 30 χώρες, κάτι που θεωρήθηκε επιτυχία για ένα σχετικά νέο συγκρότημα.  Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν τον 1ο τους ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Realtime». Το Δεκέμβριο του 1999 οι C:Real κυκλοφορούν το CD single «With or Without You» το οποίο θεωρείται σήμερα η μεγαλύτερή τους επιτυχία στην Ελλάδα. Παρέμεινε στον κατάλογο επιτυχιών με τα singles της IFPI  για περισσότερες από 18 εβδομάδες. Το 2000 ακολουθεί το CD single «Thinking of you» και το 2ο album τους με τίτλο «Stop killing time».

Το 2002 οι C:Real αποκτούν την πρώτη βασική γυναικεία φωνή του συγκροτήματος, την Ειρήνη Δούκα.  Η ιστορία τους λίγο πολύ γνωστή. “Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ(2003)“, “Χίλια χρόνια(2004)“, “Κάθε μου σκέψη(2006)” και “Ινβάιν(2008)” αποτέλεσαν τα εμπορικότερα album στην μουσική πορεία του συγκροτήματος κερδίζοντας με αυτά πολλές χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις. Το 2010 οι C:Real κυκλοφορούν το digital single “Ό,τι αξίζει” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έπειτα η Ειρήνη Δούκα αποχωρεί από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Η αποχώρηση της Ειρήνης σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής μεγάλης εμπορικής επιτυχίας του συγκροτήματος.

Χρόνια μετά την αποχώρηση της από το γκρουπ, η Ειρήνη φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματα της και μοιάζει πιο κατασταλαγμένη από ποτέ. Συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει, να τραγουδάει ενώ έχει απομυθοποιήσει μέσα της τον όρο επιτυχία.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ειρήνη Δούκα

Ειρήνη Δούκα

Σχόλια