Όπου με πάει η καρδιά μου” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των C:REAL, που επιστρέφουν στον ελληνικό στίχο πολύ δυναμικά με την προσθήκη της Κάτιας Σαμαντζή.

Όπου με πάει η καρδιά μου - C:Real

Ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα με διεθνείς επιτυχίες και ιδιαίτερες μουσικές προτάσεις, περνούν σε νέα εποχή, με νέα φωνή και νέα δισκογραφική στέγη, την Digital Ray.
Το νέο τραγούδι υπογράφει μουσικά ο Τάκης Δαμάσχης σε στίχους Νίκου Αρβανίτη. Ακούστε το δυνατά!

Όπου με πάει η καρδιά μου – C:Real

Λίγα λόγια για τους C:REAL

C:REAL ξεκίνησαν το 1996 από το συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη και μέχρι το 2000 κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό 2 άλμπουμ με Αγγλικό στίχο: Realtime (1997), Stop killing time (2000). Επιτυχίες από αυτές τις δυο πρώτες δισκογραφικές τους δουλειές όπως το “Visions of you”, “Stop killing time” και “With or without you” θεωρούνται ίσως και οι πιο κλασικές τους μέχρι σήμερα!

Mε την προσχώρηση της Ειρήνης Δούκα στο group το 2002, οι C:REAL συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το 2010 κυκλοφορώντας 4 άλμπουμ: Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ (2003), Χίλια χρόνια (2004), Κάθε μου σκέψη (2006), Ινβάιν (2008) καθώς και το single “Ό,τι αξίζει” το 2010.

Το ’12 κυκλοφορούν τα τραγούδια “Όνειρα Στη Φωτιά” και “Ανθρώπινες Σχέσεις“. Τον Μάιο του ’14 κυκλοφορούν σε συνεργασία με την Oceana την επιτυχία “Sleepless Nights“.

Το 2015 ξεκίνησαν δυναμικά με το “Χίλια Μυστικά” και τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφορούν το single “Πόσα λόγια”. Τον Σεπτέμβριο του 2016 κυκλοφορεί το αγγλόφωνο single “LET ME BE” σε μια συνεργασία έκπληξη με την Αγγλίδα soul τραγουδίστρια Hannah Williams!

Τον Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφορούν το single “Where R U Now” σε συνεργασία με τo καναδέζικο γυναικείο συγκρότημα Fox Glove που σημειώνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία!

Μέχρι σήμερα οι C:REAL έχουν κυκλοφορήσει 15 τοπ 10 ραδιοφωνικές επιτυχίες (εκ των οποίων τρεις Νο1)με Ελληνικό και Αγγλικό στίχο, 6 άλμπουμ και έχουν κερδίσει 4 βραβεία Αρίων, 2 βραβεία MAD και 1 Κύπρου!

Το συγκρότημα έχει κάνει πάνω από 800 live εμφανίσεις και έχει ανοίξει συναυλίες μεγάλων ονομάτων όπως η SHAKIRA (Ολυμπιακό στάδιο 2006) και REM (Καλλιμάρμαρο 2008)!

Τραγούδια όπως το “WITH OR WITHOUT YOU”, “STOP KILLING TIME”, “ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”, “EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ”, “ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ Σ’ΑΓΑΠΩ” έχουν αγαπηθεί και διατηρηθεί στην επικαιρότητα από τον κόσμο για πάνω από 22 χρόνια! Tο “Επικίνδυνα σε θέλω” μετρήθηκε ως το πιo πολυπαιγμένο τραγούδι της πενταετίας 2005-2010!

Σχόλια