Το 2003 οι C:Real κάνουν μια νέα αρχή κυκλοφορώντας τον δίσκο “Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ“.

C:Real - Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ

Οι C:Real αποτελούν ένα από τα πιο ξεχωριστά ποπ-ροκ συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κυκλοφορούν ένα από τα πιο εμπορικά albums της καριέρας τους με τίτλο “Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ“.

Το συγκρότημα έχοντας ήδη πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως τα «With or Without You» και «Stop Killing Time» εξαπλώνονται και στο Ελληνικό ρεπερτόριο.

Στη σύνθεση του group προστίθεται και η Ειρήνη Δούκα, που ενώνει για πρώτη φορά τη φωνή της με τους C:Real.

To group έδεσε αμέσως την μουσική ικανότητα του Τάκη Δαμάσχη και του Τάκη Ρετσίνα με την δυναμική χροιά της Ειρήνης Δούκα, και το αποτέλεσμα είναι ένα album γεμάτο με μελωδικά ροκ τραγούδια.

Τα “Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ” περιλαμβάνουν και μία διασκευή του “Thorn in My Side” των Eurythmics καθώς και δύο ακόμα τραγούδια με αγγλικό στίχο, το “Protect Me” και το “Your Favorite Kiss“.

To τελευταίο μάλιστα κυκλοφόρησε σε 30 χώρες τις Ευρώπης.

Στο cd περιλαμβάνεται και ως bonus track ένα dance remix του “Θα Περιμένω“.

C:Real - Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ

Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ” που μας είπαν οι C:Real κυκλοφορούν από την Epic music και γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα το συγκρότημα να αρχίσει να εδραιώνεται και στο ευρύ Ελληνικό κοινό. Ο δίσκος αυτός αποτέλεσε το έναυσμα για μια μεγάλη και λαμπρή επιτυχία του συγκροτήματος που κράτησε ως το 2010, όπου και αποχώρησε από το συγκρότημα η Ειρήνη Δούκα.

Από τα συνολικά 12 κομμάτια του δίσκου, τα 5 ξεχώρισαν και έγιναν singles.

Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ | Τα singles

Θα περιμένω

Αν δε σε ξαναδώ

Θα σε θυμάμαι

Αυτό θα πει σ’ αγαπώ

Protect me

 

Σχόλια