Παρόλο που το 2020 έχει φτάσει ήδη στα μέσα του καλοκαιριού, στους περισσότερους από μας φαίνεται να έχει κυλήσει εντελώς διαφορετικά ο χρόνος. Ευτυχώς όμως, με όσα και να συνέβησαν, η μεγαλύτερή μας αγάπη, η μουσική, μας κράτησε συντροφιά αυτές τις ατελείωτες ώρες “απομόνωσης”.

Τα περισσότερα από τα TOP τραγούδια δίνουν μάχη στήθος με στήθος, με τα views τους να αλλάζουν διαρκώς και έχουν μεγάλη απήχηση στα trending του YouTube.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη φετινή χρονιά, παρόλο που έπρεπε να κρατηθούμε όλοι μακρυά, οι συνεργασίες αγαπημένων καλλιτεχνών στα πιο δημοφιλή τραγούδια, είχαν την τιμητική τους. Να λοιπόν που η μουσική για άλλη μια φορά κατάφερε να φέρει τον κόσμο πιο κοντά.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 10+1 πιο δημοφιλή τραγούδια στο YouTube και ανάμεσά τους ποιες είναι οι νέες κυκλοφορίες που ξεχώρισαν και έχουν ήδη κάνει αίσθηση μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο!

 

Αυτά είναι τα 10 + 1 δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια του 2020 στο YouTube

 

1. Nikos Vertis & Amir – Si on n’ aime qu’ une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ 

Το τραγούδι που έχει μπει στην καρδιά όλων. Αυτή η δίγλωσση συνεργασία με το αρμονικό δέσιμο, έχει αποσπάσει πάνω απο 14.827 εκ. views και είναι στην κορυφή από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

2.Light – SLANG feat. Billy Sio & ATC Nico – Official Music Video

Άλλη μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία αυτή τη φορά από το χώρο της rap σκηνής. Ο πολυαγαπημένος rapper της Θεσαλονίκης, ένωσε τις δυνάμεις του με τους rappers – trappers Billy Sio και ATC Nico για να μας φέρουν αυτό το κομμάτι το οποίο ήδη μετράει πάνω από 11.288 εκ views.

3. Κωνσταντίνος Αργυρός – Αθήνα Μου – Official Music Video

Από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού φυσικά δεν μπορούσε να λείψει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μετράει ήδη πάνω από 11.259 εκ views στο καινούριο του τραγούδι με τίτλο την ωραία μας Αθήνα.

4. FY – Woh Remix ft. Mad Clip x Light x Mente Fuerte x MC Bin Laden – Official Audio Release

Άλλη μια εξαιρετική συνεργασία στο χώρο του rap με τον αγαπημένο FY να συνεργάζεται με επίσης αγαπητούς rappers για να φέρουν αυτό το δημοφιλές τραγούδι με πάνω απο 9.929 εκ. views και τον Light για άλλη μια φορά μέσα στα Top και trending τραγούδια του YouTube.

5. DJ Stephan ft YPO x Sophia – EROS (OFFICIAL VIDEO)

Στην 5η θέση άλλη μια συνεργασία του διαχρονικού Υποχθόνιου (YPO), με τον καταξιωμένο DJ Stephan και την ανερχόμενη Sophia οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το κομμάτι που αγαπήθηκε απο το κοινό και μετρά ήδη πάνω από 7.422 εκ views.

6. Mad Clip – Kotera – Official Audio Release

Ο Mad Clip με άλλο ένα αυτή τη φορά σόλο κομμάτι του, κέρδισε τις εντυπώσεις και έχει ήδη κάνει πάνω από 6.595 εκ. views από τη μέρα της κυκλοφορίας του.

7. SNIK – DRIP FT. MADCLIP (Official Music Video)

Φυσικά για άλλη μια φορά δεν θα μπορούσε να λείψει από τα πιο πολυακουσμένα τραγούδια του κοινού ένας από τους πιο δημοφιλής ράπερ του νέου κύματος του ελληνικού ραπ, ο Snik σε μια συνεργασία του με τον Mad Clip. Το κομμάτι έχει αποσπάσει πάνω από 6.276 εκ. views.

8. Rina X Sin Boy – GG

Επίσης ο Sin Boy σε μια συνεργασία του με τη Rina ήταν αναμενόμενο ότι θα έπαιρνε από τις υψηλότερες θέσεις στα ελληνικά charts και trending τραγούδια στο Youtube.  Αυτή τη στιγμή βρίσκονται ήδη στα 5.815 εκ. views.

9. Καίτη Γαρμπή feat. Αντώνης Ρέμος – Κιβωτός (2020 Version) – Official Lyric Video

Δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της λαϊκής ελληνικής μουσικής, η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος, ένωσαν τις φωνές τους υπό τη μουσική του Φοίβου, και παρέδωσαν αυτό το τραγούδι το οποίο το κοινό αγάπησε και στο οποίο έχει ήδη δώσει πάνω από 5.597 εκ.  views.

10.Πέτρος Ιακωβίδης – Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα – Official Music Video

Ο πολυαγαπημένος Πέτρος Ιακωβίδης έφερε στο κοινό του άλλη μια μεγάλη ανοιξιάτικη επιτυχία η οποία έχει ακουστεί πολύ και έχει ήδη κάνει πάνω απο 5.445 εκ. views.

11. Γιώργος Σαμπάνης – Άγρια Θάλασσα | Official Video Clip

Το μπόνους 10+1 τραγούδι στην καρδιά των ακροατών για το 2020 ανήκει φυσικά στον Γιώργο Σαμπάνη και έχει ήδη φτάσει τα 5.434 εκ. views μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας του.

Αυτά λοιπόν είναι τα τραγούδια με τις περισσότερες προβολές του 2020 ως σήμερα, όπως διαμορφώθηκαν από τους χρήστες του Youtube. Ανυπομονούμε να δούμε ποια θα είναι η τελική κατάταξη και τι άλλες εκπλήξεις (μόνο μουσικές ελπίζουμε) μας επιφυλάσσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σχόλια