Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Star Academy; Οι καθηγητές, μετά την αποχώρηση της Σκεύης από την Ακαδημία, έκαναν την αξιολόγηση του live, κρίνοντας τους Σπουδαστές για την απόδοσή τους στα ντουέτα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Star Academy;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Star Academy;

Μετά την αξιολόγηση, ψήφισαν και ομόφωνα πρότειναν τον Σταύρο Γιάννου και την Ειρήνη Ασιαλέμ, ως τους πιο αδύναμους της εβδομάδας που πέρασε. Τρίτος προτεινόμενος για αποχώρηση, ο Γιάννης Μιχελής, που κρίθηκε κυρίως ως προς την αδυναμία του να κάνει σωστά τη δεύτερη φωνή στο τραγούδι του με τη Φαίη.

Οι  καθηγητές  ανακοινώνουν την απόφασή τους στους Σπουδαστές κι ο Γιάννης είναι εκείνος που φαίνεται να στεναχωριέται περισσότερο. Εξομολογείται στην Διευθύντρια της Ακαδημίας Κατερίνα Γκαγκάκη ότι η ευαισθησία του τον κάνει να κλαίει με ευκολία, ότι έχει λατρεία στη μητέρα του κι ότι δε νιώθει ανταγωνιστικά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ζαφείρης βοηθά την Ειρήνη να κάνει πρόβα το τραγούδι που θέλει να πει στο live.  Τη συνοδεύει με την κιθάρα για να βρει τον σωστό τόνο. Φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να τη στηρίξει.

Η Έλενα παραπονιέται στην Ιωάννα ότι δεν της έχει σταθεί ως φίλη και η Ιωάννα απαντά ότι η Έλενα είναι εκείνη που απομακρύνεται κι έχει υφάκι προς όλους.

Η Έλενα συνεχίζει τη γκρίνια για το νέο χρώμα των μαλλιών της, Φαίνεται ότι την απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο Μάκης δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος με την Σκεύη, που θεωρεί ότι «ανέδειξε» το θέμα της σχέσης του με τη Δαλιδά.

Λίγες μέρες μετά το τρίτο Live, όπου είχε αρκετές στιγμές έντασης, με αποκορύφωμα τη διαμάχη Καρβέλα, Κωστόπουλου και Φουρθιώτη.

Πέτρος Κωστόπουλος και Νίκος Καρβέλας είχαν μια στιγμή έντασης, καθώς ”κοντραρίστηκαν” την ώρα του τρίτου Live, στο πλατό του Star Academy…  Αιτία ήταν η πρώτη λεκτική ”διαμάχη” που είχε ο γνωστός συνθέτης με έναν σπουδαστή της Ακαδημίας, τον Στέλιο Καλλίτση, με αφορμή μια ερώτηση που είχε κάνει ο Καρβέλας προς αυτόν στο προηγούμενού Live.

Ο Καρβέλας είχε ρωτήσει τον παίκτη αν αφιερώνει το κομμάτι του σε άνδρα ή γυναικά. Την επόμενη μέρα του Live ο διαγωνιζόμενος είχε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και ομιλία με τη διευθύντρια της σχολής, Κατερίνα Γκαγκάκη, όπου της εξέφρασε το παράπονό του.

Ο καβγάς Κωστόπουλου και Καρβέλα στον αέρα του Star Academy. Στο τρίτο Live, ο Νίκος Καρβέλας ρώτησε στον αέρα τον Στέλιο, γιατί θεώρησε προσβλητική την ερώτηση του και έτσι ξεκίνησε η διαφωνία, στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας εκνευρίστηκε τόσο με τον παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, διότι τον διέκοψαν την ώρα που συνομιλούσε με τον παίκτη, όπου και του είπε πως ο ίδιος είναι προσβλητικός γιατί προσβλήθηκε με την ερώτηση του.

Μη με διακόψει ποτέ ξανά κανείς, όπως δεν διακόπτω εγώ κανέναν. Δε μιλάω σε σένα” είπε στον Κωστόπουλο, με τον Πέτρο να δυσφορεί. ”Σε ξέρω 30 χρόνια, μην κάνεις τόσο εγωιστικά τα πράγματα. Είναι δικαίωμα του καθενός να ενοχλείται με αυτό που ο ίδιος έχει; Το διεκδικείς για τον εαυτό σου, το διεκδικείς λάθος. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, αλλά ο καθένας μας κάνει ότι γουστάρει” είπε ο Κωστόπουλος για να πάρει την απάντηση του Καρβέλα, ο όποιος είπε ”Δεν υπάρχει διαφορετικότητα, υπάρχει ηλιθιότητα, δεν είναι κανένας ιδιαίτερος, είναι όλοι φυσιολογικοί” και ο Κωστόπουλιος είπε ‘‘Κράτα τη για σένα’‘.

Ο Νίκος Καρβέλας έμοιαζε με μαινόμενο ταύρο σε υαλοπωλείο, αλλά στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν ευτυχώς με το κοινό να λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας….

 

Σχόλια