Κατερίνα Γκαγκάκη για Star Academy. H διευθύντρια της σχολής έμεινε άναυδη από την αδικαιολόγητη ενέργεια του Νίκου Καρβέλα στο δεύτερο Live του Star Academy και έδειξε μετανιωμένη που δεν σηκώθηκε να φύγει την ώρα που το πρόγραμμα ήταν στον αέρα.

Κατερίνα Γκαγκάκη για Star Academy

Το δεύτερο Live του γνωστού μουσικού ριάλιτι ολοκληρώθηκε με πολλά απρόοπτα. Το ανατρεπτικό Star Academy of Greece, έχει ανοίξει τις πόρτες του και την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 20:45 μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, παρακολουθήσαμε την εξέλιξη των 16 σπουδαστών, μετά από την καθοδήγηση των καθηγητών.

Η 1η εβδομάδα της διαμονής των παικτών στη μουσική Ακαδημία,  είχε σκληρή δουλειά, πολύωρες πρόβες, αλλά και εντάσεις  ανάμεσα στους σπουδαστές, αφού καλούνται να προσαρμοστούν στο νέο τους σπίτι και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις ερμηνείες των σπουδαστών, που έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τη θετική  ψήφο των τηλεθεατών και να εξασφαλίσουν της παραμονή τους στη μουσική Ακαδημία.

Κατερίνα Γκαγκάκη για Star Academy

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ο Νίκος Καρβέλας πέταξε την τσίχλα του προς μια κοπέλα. Συγκεκριμένα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης την ώρα που ο ολοκλήρωσε την κριτική του για την διαγωνιζόμενη, Φαίη Μπαζιώτη, και τη σκυτάλη πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος, πέταξε την τσίχλα που μασούσε προς την παίκτρια ως ένδειξη χαράς, όπως είπε ο ίδιος.

Η παίκτρια ερμήνευσε το τραγούδι “Δεν έχω πολλά”, η Άννα Βίσση της είπε ότι δεν της μετέδωσε το συναίσθημα που έπρεπε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας υποστήριξε το αντίθετο.

Κάπου εκεί ήρθε και η διαφωνία με την παίκτρια, με τον γνωστό συνθέτη να βγάζει τη τσίχλα που μασούσε και να της την πετάει.

Δείτε εδώ τι είπε

Η ενέργεια αυτή εξόργισε αρκετούς, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να διστάζει για λίγο να συνεχίσει και την Κατερίνα Γκαγκάκη, την επόμενη μέρα, να ασκεί δριμεία κριτική προς τον Καρβέλα.

Ενώ δεν έμεινε εκεί, συνεχίζοντας να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το εν λόγω περιστατικό. Η διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, παρευρισκόμενη στα MadWalk. «Το σκέφτομαι αν θέλω να συνεχίσω στο Star Academy» είπε η γνωστή σταρ.

Δείτε το στιγμιότυπο 

Σχόλια