Ο καβγάς Κωστόπουλου και Καρβέλα στον αέρα του Star Academy. Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου τα δυο μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο καβγάς Κωστόπουλου και Καρβέλα στον αέρα του Star Academy

Ο καβγάς Κωστόπουλου και Καρβέλα στον αέρα του Star Academy

Πέτρος Κωστόπουλος και Νίκος Καρβέλας είχαν μια στιγμή έντασης, καθώς ”κοντραρίστηκαν” την ώρα του τρίτου Live, στο πλατό του Star Academy…  Αιτία ήταν η πρώτη λεκτική ”διαμάχη” που είχε ο γνωστός συνθέτης με έναν σπουδαστή της Ακαδημίας, τον Στέλιο Καλλίτση, με αφορμή μια ερώτηση που είχε κάνει ο Καρβέλας προς αυτόν στο προηγούμενού Live.

Ο Καρβέλας είχε ρωτήσει τον παίκτη αν αφιερώνει το κομμάτι του σε άνδρα ή γυναικά. Την επόμενη μέρα του Live ο διαγωνιζόμενος είχε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και ομιλία με τη διευθύντρια της σχολής, Κατερίνα Γκαγκάκη, όπου της εξέφρασε το παράπονό του.

«Δεν το πήρα προσωπικά, αλλά ήταν ο μπαμπάς μου πίσω, όλη μου η οικογένεια να παρακολουθεί, όλος ο κόσμος, πιτσιρίκια. Γιατί να μην καταλάβουν τα πιτσιρίκια, δεν είναι χαζά. Θεωρώ ότι στην τηλεόραση πρέπει να σέβεσαι. Το πιστεύω ότι δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά ήταν προσβολή, την οποία δεν τη λες ακόμα και για πλάκα στον αέρα», είπε ο Στέλιος Καλλίτσης.

Ο καβγάς Κωστόπουλου και Καρβέλα στον αέρα του Star Academy. Στο τρίτο Live, ο Νίκος Καρβέλας ρώτησε στον αέρα τον Στέλιο, γιατί θεώρησε προσβλητική την ερώτηση του και έτσι ξεκίνησε η διαφωνία, στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας εκνευρίστηκε τόσο με τον παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, διότι τον διέκοψαν την ώρα που συνομιλούσε με τον παίκτη, όπου και του είπε πως ο ίδιος είναι προσβλητικός γιατί προσβλήθηκε με την ερώτηση του.

Μη με διακόψει ποτέ ξανά κανείς, όπως δεν διακόπτω εγώ κανέναν. Δε μιλάω σε σένα” είπε στον Κωστόπουλο, με τον Πέτρο να δυσφορεί. ”Σε ξέρω 30 χρόνια, μην κάνεις τόσο εγωιστικά τα πράγματα. Είναι δικαίωμα του καθενός να ενοχλείται με αυτό που ο ίδιος έχει; Το διεκδικείς για τον εαυτό σου, το διεκδικείς λάθος. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, αλλά ο καθένας μας κάνει ότι γουστάρει” είπε ο Κωστόπουλος για να πάρει την απάντηση του Καρβέλα, ο όποιος είπε ”Δεν υπάρχει διαφορετικότητα, υπάρχει ηλιθιότητα, δεν είναι κανένας ιδιαίτερος, είναι όλοι φυσιολογικοί” και ο Κωστόπουλιος είπε ‘‘Κράτα τη για σένα’‘.

Ο Νίκος Καρβέλας έμοιαζε με μαινόμενο ταύρο σε υαλοπωλείο, αλλά στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν ευτυχώς με το κοινό να λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας….

Ο καβγάς Κωστόπουλου και Καρβέλα στον αέρα του Star Academy

Σχόλια