Ντουέτο έκπληξη στο σημερινό Live του Star Academy. Τι θα δούμε σήμερα στο Star Academy; Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο 3ο live του STAR ACADEMY, αύριο Παρασκευή στις  20 :45 στο Epsilon.

Ντουέτο έκπληξη στο σημερινό Live του Star Academy

Ντουέτο έκπληξη στο σημερινό Live του Star Academy;

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, βάζουν φωτιά στο stage του STAR ACADEMY ερμηνεύοντας ζωντανά  τις μοναδικές τους  επιτυχίες όπως μόνο αυτοί μπορούν!

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας μετά από μια δύσκολη εβδομάδα παραμονής τους στο Σπίτι με πολλές εντάσεις και σκληρές πρόβες, έρχονται στο 3ο live , για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αυτή τη βδομάδα οι συμμετέχοντες καλούνται να τραγουδήσουν  ντουέτα, ενώ οι 3 προτεινόμενοι  προς αποχώρηση θα  ερμηνεύσουν τραγούδι της επιλογής του.

Τι θα δούμε σήμερα στο Star Academy; Συγκεκριμένα:

ΝΤΟΥΕΤΑ

Μάκης Τσιώτσης – Δαλιδά Γκουτιέρεζ – Αντίστροφη Μέτρηση

Ειρήνη Ασιαλέμ  – Hρόδοτος Αχχιλέως – Μέρες που δε σου πα σ’αγαπώ

Δημήτρης Ντέντε – Κατερίνα Ζήνωνος  – Επιμονή σου

Ιωάννα Μπάλτα – Ζαφείρης Παρασκευόπουλος – should i stay or should i go

Γιάννης Μιχελής- Φαίη Μπαζιώτη – Δε θέλω τέτοιους φίλους

Στέλιος Καλίτσης – Έλενα Κορωναίου – Δεν έχει σίδερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ

Σταύρος Γιάννου Popular Σουηδία Eurovision

Στυλιανός Ξάνθου, Στο πα και στο ξαναλέω

Σκεύη Ιωάννου, Δεν υπάρχουν άγγελοι

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Star Academy – Αναλυτικά Εδώ

Οι συμμετοχές για μια υποτροφία στη Μουσική Ακαδημία ήταν χιλιάδες και αλλά μόνο 16 ήταν οι τυχεροί παίκτες που θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, ενώ ένας από αυτούς, ο νικητής του παιχνιδιού, θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Panik Records.

Δεκαέξι νέα παιδιά με ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι, 8 αγόρια και 8 κορίτσια  άνω των 18 ετών, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να διακριθούν στην εγχώρια και όχι μόνο, μουσική βιομηχανία.

Δεκαέξι σπουδαστές που επελέγησαν μετά από ενδελεχείς διαδικασίες auditions από εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, έχουν κληθεί να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για 4 ολόκληρους μήνες, ώστε να υλοποιήσουν το στόχο και τις φιλοδοξίες τους.

Η βίλα που θα φιλοξενεί τους σπουδαστές είναι 600 τ.μ. και την θυμόμαστε όλοι από τότε που «έμεναν» ο Στέλιος Μάινας με τη Μπέσυ Μάλφα, ως ”Θράσσος και Λένα”, μαζί με την ”οικογένεια τους” στην επιτυχημένη, μαύρη κωμωδία ”Μαύρα Μεσάνυχτα”.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Άννα Βίσση, Νίκο ΚαρβέλαΠέτρο Κωστόπουλο και Ναταλία Γερμανού.

Διευθύντρια της σχολής είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ την ομάδα των καθηγητών απαρτίζουν οι Αντώνης Βοεράκος, Βασίλης Κωστόπουλος, Βασιλική Δημητροπούλου, Νίκος Μαριάνος, Πολίνα Πρελορέτζου και Χρύσα Ρώπα, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις της αποχωρεί από την Ακαδημία για προσωπικούς λόγους.

Σχόλια