Το νέο άλμπουμ της Άννας Βίσση με τίτλο “Ηλιοτρόπια”  κυκλοφόρησε από την Panik Gold και μέσα σε μία ώρα από την κυκλοφορία του βρέθηκε στο Νο1 του iTunes chart στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το νέο άλμπουμ της Άννας Βίσση περιλαμβάνει 14 ερωτικά τραγούδια που έχουν όλα την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και κάθε ένα από αυτά διηγείται μία ξεχωριστή ιστορία έρωτα.

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια δημιουργίας για να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο άλμπουμ που περιλαμβάνει τραγούδια σε διάφορους ρυθμούς και στυλ, με διαφορετικά ηχοχρώματα ευφυείς ενορχηστρώσεις και εμπνευσμένους στίχους.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται η μοναδική συνεργασία της Άννας Βίσση με τη Γιώτα Γιάννα σε ένα συγκλονιστικό χασάπικο με τίτλο “Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε”.

Με την ξεχωριστή υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και τις δυναμικές ερμηνείες της Άννας Βίσση, τα «Ηλιοτρόπια» μεταφέρουν μελωδικά το συμβολισμό του ομώνυμου λουλουδιού: το μεγάλο έρωτα και την αιώνια πίστη, που «ξεδιπλώνονται» μέσα από 14 μουσικά θαύματα…

Ακούστε όλα τα τραγούδια από το νέο album της Άννας Βίσση με τίτλο “Ηλιοτρόπια”:

Ηλιοτρόπια: Άννα Βίσση | TRACKLIST

 1. Ηλιοτρόπια
 2. Μετά Από Σένα Εσύ
 3. Φλεγόμενος Τροχός
 4. Μοναξιά
 5. Ελεύθερη Πτώση
 6. Η Συντέλεια Του Κόσμου
 7. Πες Μου Ναι
 8. Τα Λεφτά
 9. Τα Χειρότερα
 10. Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε (ντουέτο με την Γιώτα Γιάννα)
 11. Δηλαδή
 12. Μέσα Μου (Dance Version)
 13. Θαθελα Κάποιος Να Μ’ Ερωτευτεί
 14. Μαύρη Βροχή
 15. Μέσα Μου (Acoustic Version)

Η αισθαντική μπαλάντα «Μέσα Μου», που ήταν και ο προπομπός του album παρουσιάζεται τώρα με μια ξεσηκωτική dance version. Το «Ηλιοτρόπια», είναι το κομμάτι που έδωσε το όνομά του στο νέο album και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις.

Στο νέο album της Άννας Βίσση περιλαμβάνεται επίσης το τραγούδι με τίτλο «Τα Χειρότερα»!

Σχόλια