Η δυσαρέσκεια του Καλλίτση για τον Καρβέλα. Το δεύτερο Live του Star Academy είχε πολλά απρόοπτα και παρατράγουδα.

Ο παίκτης του Star Academy, Στέλιος Καλλίτσης, έγινε έξαλλος με τα όσα του είπε ο Νίκος Καρβέλας στο live της Παρασκευής. Ο ίδιος γνωστοποίησε τον έντονο προβληματισμό του για το περιστατικό, στην διευθύντρια της σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Δεν το πήρα προσωπικά, αλλά ήταν ο μπαμπάς μου πίσω, όλη μου η οικογένεια να παρακολουθεί, όλος ο κόσμος, πιτσιρίκια. Γιατί να μην καταλάβουν τα πιτσιρίκια, δεν είναι χαζά. Θεωρώ ότι στην τηλεόραση πρέπει να σέβεσαι. Δεν ήταν ένα blog, ένα καφέ να έρθει να μου το πει. Το πιστεύω ότι δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά ήταν προσβολή, την οποία δεν τη λες ακόμα και για πλάκα στον αέρα. Παρακολουθούσε ο μπαμπάς μου, όλη μου η οικογένεια, κόσμο. Ήταν παιδάκια από κάτω 15 χρονών. Δεν είναι χαζά τα πιτσιρίκια στις μέρες μας. Ήταν επιλογή του να κάνει τηλεόραση. Ο τρόπος που ειπώθηκε ήταν προσβλητικός, δεν λες τέτοιο πράγμα στον αέρα. Δε θα δώσω συνέχεια όμως», είπε ο Στέλιος Καλλίτσης.

Η δυσαρέσκεια του Καλλίτση για τον Καρβέλα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε και αυτή τα παράπονά της για τον Καρβέλα. Για τη στιγμή που πέταξε την τσίχλα του προς μια κοπέλα. Συγκεκριμένα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης την ώρα που ο ολοκλήρωσε την κριτική του για την διαγωνιζόμενη, Φαίη Μπαζιώτη, και τη σκυτάλη πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος, πέταξε την τσίχλα που μασούσε προς την παίκτρια ως ένδειξη χαράς, όπως είπε ο ίδιος.

Η παίκτρια ερμήνευσε το τραγούδι “Δεν έχω πολλά”, η Άννα Βίσση της είπε ότι δεν της μετέδωσε το συναίσθημα που έπρεπε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας υποστήριξε το αντίθετο.

Κάπου εκεί ήρθε και η διαφωνία με την παίκτρια, με τον γνωστό συνθέτη να βγάζει τη τσίχλα που μασούσε και να της την πετάει.

Η Γκαγκάκη είχε δηλώσει πως έπρεπε να είχε αποχωρήσει από τα πλατό και εξέφρασε στις τηλεοπτικές κάμερες την έντονη δυσαρέσκιά της για τον γνωστό μουσικό και την ενέργειά του.

Σχόλια