Η Γλυκερία στην σκηνή του Rising Star!

H αγαπημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία βρέθηκε στους προημιτελικούς του Rising Star και τραγούδησε παλιές και νέες, αγαπημένες επιτυχίες! Η εμφάνιση της ξεκίνησε με το τραγούδι “Ακολούθησα ένα αστέρι” σε στίχους και μουσική του Στέλιου Φωτιάδη, ενώ όταν ανέβηκε στην σκηνή του Rising Star, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Η Γλυκερία στην σκηνή του Rising Star

Λαμπερή και ιδιαίτερα όμορφη, η Γλυκερία έκλεψε τις εντυπώσεις στο χθεσινό επεισόδιο του Rising Star. “Δεν έχω πολλά” τραγούδησε η Γλυκερία και το κοινό άρχισε να ζητωκραυγάζει με αυτό το πολύ αγαπημένο τραγούδι που έχουμε συνδέσει το όνομα της Γλυκερίας με το συναίσθημα που βγάζει και τους υπέροχους στίχους.

Με πιο χορευτική διάθεση και θέλοντας να ξεσηκώσει το κοινό η Γλυκερία, συνέχισε με το τραγούδι “Πάρε με απόψε, πάρε με” με το κοινό να σηκώνεται όρθιο για να χορέψει και να απολαύσει το κέφι που μεταδίδει η γνωστή ερμηνεύτρια, και τους κριτές, Αντώνη Ρέμο, Κώστα Μακεδόνα, Χρήστο Μάστορα και Δέσποινα Βανδή, να διασκεδάζουν εξίσου. Το επόμενο τραγούδι που ερμήνευσε η Γλυκερία είναι από το νέο της δίσκο και τιτλοφορείται, “Η νύχτα μυρίζει γιασεμί“, ενώ στην συνέχεια ζήτησε από τον Κώστα Μακεδόνα να τραγουδήσουν μαζί.

Το αγαπημένο κομμάτι “Αντικριστά” τραγούδησαν Γλυκερία και Κώστας Μακεδόνας, “Σ’ αγαπώ πολύ, πιο πολύ δεν πας, σ’ έχω φτάσει εκεί που πιο πέρα σπας” με το κοινό να σιγοτραγουδά μαζί τους και να ακούει τις δυο τεράστιες αυτές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Είναι τιμή μας που έχουμε τόσο μεγάλες φωνές στην Ελλάδα“, δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας την στιγμή που καλωσόρισε την Γλυκερία στους προημιτελικούς του talent show, η οποία ανακοίνωσε πως η πρώτη συναυλία που θα ανοίξει το καλοκαιρινό κύκλο συναυλιών με την Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη, θα γίνει στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στις 21 Ιουνίου, που είναι και παγκόσμια ημέρα μουσικής, ενώ ακολουθούν και συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Γλυκερία στην σκηνή του Rising Star:

Σχόλια