Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στο Rising Star. Πολλά λαμπερά ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου παρήλασαν το βράδυ της Κυριακής από τον προημιτελικό του Rising Star.

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στο Rising Star

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στο Rising Star

Ένα από αυτά ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος παρουσίασε δύο νέα του τραγούδια, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε τη σκηνή με τους παίκτες της ομάδας του Αντώνη Ρέμου, τον Δημήτρη Γερογιάννη και τον Σωτήρη Καρυστινό.

Ο γνωστός τραγουδιστής στο τέλος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο, μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια, για να ανταποδώσει ο Ρέμος, όπως έγινε και με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ο Χρήστος Μάστορας μάλιστα είπε πως ο Δάντης αποτελούσε πάντα το πρότυπο του, φωνητικά.

Ο Δάντης ερμήνευσε το νέο του κομμάτι, ”Πάντα Βρέχει” και άλλες επιτυχίες του, όπως το, ”Ξυράφι”, κερδίζοντας το χειροκρότημα των συναδέλφων του στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, αλλά και του κοινού.

 

Λίγα λόγια για το παιχνίδι…

Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1!

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν 4 κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας (Frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) παίρνουν θέσεις και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές.

Την παρουσίαση του Rising Star αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Οι auditions του Rising Star που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Γιάννενα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο, σημείωσαν ρεκόρ συμμετοχών. Συνολικά, 3500 άτομα έλαβαν μέρος στις auditions με στόχο να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€. Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Σχόλια