Κώστας Μακεδόνας για Rising Star και ελληνική δισκογραφία.

Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ”Όλα Ξεκόλλα”, του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού. Ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε τον λόγο που δέχθηκε να πάει ως κριτής στο Rising Star, παρότι παλαιότερα είχε απορρίψει αντίστοιχες προτάσεις.

Κώστας Μακεδόνας για Rising Star

Ο Κώστας Μακεδόνας μιλά για το Rising Star

Μιλώντας για την αγάπη του για το τραγούδι και την αεροπορία είπε ότι έχει αφιερωθεί και στις δύο εξηγώντας ότι μπήκε στο Rising Star γιατί δεν είχε δουλειές με την αεροπορική απασχόλησή του αποκαλύπτοντας ότι του είχαν γίνει παρόμοιες προτάσεις στο παρελθόν αλλά, τις απέρριψε δεν είχε χρόνο. Επίσης μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως στην ίδια κριτική επιτροπή βρίσκονται οι δυο καλοί του φίλοι, Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή. Για την κριτική επιτροπή στο σόου του ΑΝΤ1 είπε ότι δεν υπάρχουν ρόλοι χαριτολογώντας ότι «εγώ κάνω τον άσχημο».

Μιλώντας ειδικά για τον Ρέμο είπε ότι «Από μικρός είχε άστρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα στη σκηνή. Είπα “αυτός ο μικρός είναι φοβερός, έχει αστέρι». «Είναι παιδί και τώρα με το παιδί του έχει γίνει δύο φορές πιο παιδί» πρόσθεσε ενώ για τον εαυτό του είπε ότι και ο ίδιος αισθάνεται παιδί.

Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού είπε: «Αυτό που νοιώθουν τα παιδιά, να βγαίνουν στη σκηνή και να παίζεται η καριέρα τους σε 2,5 λεπτά είναι… Εγώ είχα την τύχη αυτά τα 2,5 λεπτά να με δει ο Σταμάτης Κραουνάκης και όχι σε σόου αλλά σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ήταν τα 2,5 λεπτά της ζωής μου». Όπως αποκάλυψε όλα έγιναν με τον Κραουνάκη όταν βγήκε κατά τύχη στη σκηνή επειδή έλειπε ένας τραγουδιστής και ήθελαν να καλύψουν το κενό. «Εγώ τους είπα ότι “είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά και θα βγω;” και βγαίνω και τραγουδώ το Ήλιε μου σε παρακαλώ ενώ στην πίστα υπήρχαν ακόμα πιάτα το 1988».

Ο Κραουνάκης είπε τότε στον επιχειρηματία: «Τον μικρό εκμεταλλεύσου τον φέτος, του χρόνου θα τον πάρουν στην Αθήνα».
Όπως είπε χάρηκε με τα καλά λόγια που άκουσε από τον συνθέτη που τότε ήταν σε μια από τις πρώτες κορυφές της καριέρας του αλλά «έλεγα ότι σιγά μη με πάρει».

Σύμφωνα με τον ίδιο και τα παιδιά τώρα έχουν ευκαιρίες λέγοντας ότι τρία κορίτσια από την ομάδα του έκαναν ήδη εμφανίσεις σε μαγαζί. «Αυτό το πράγμα θέλει δουλειά, όσο τραγουδάς ψήνεσαι».  Ενώ στη συνέχεια είπε «τραγουδιστές υπάρχουν, δεν υπάρχουν τραγούδια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή Κρεμλίνο λέγοντας χαριτολογώντας ότι «πολλοί φίλοι νόμιζαν ότι παίζω στη Μόσχα ενώ εγώ έπαιζα στον Πειραιά κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ».

Κώστας Μακεδόνας για Rising Star – Δείτε τα στιγμιότυπα

Σχόλια