Τα κορίτσια του Κώστα Μακεδόνα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το GetGreekMusic. Κέλλυ Βουδούρη, Αναστασία Ιωακειμίδου και Γιάννα Φαφαλιού στη Σφίγγα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο ιδιαίτερες βραδιές στη γνωστή, μουσική σκηνή την Πέμπτη 23 και 30 Μαρτίου.

Τα κορίτσια του Κώστα Μακεδόνα

Οι τρεις κοπέλες με τις εξαίσιες φωνητικές δυνατότητες, μας συστήθηκαν μέσα από το talent show του Αντ1Rising star” και ξεχώρισαν αμέσως για τις ιδιαίτερες χροιές τους, την παρουσία τους και τις μουσικές επιλογές τους. Φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαίο πως και οι 3 τους επιλέχθηκαν από τον Κώστα Μακεδόνα για να πλαισιώσουν την ομάδα του και η πορεία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Τις δύο τελευταίες Πέμπτες του Μαρτίου (23 και 30) η Κέλλυ, η Αναστασία και η Γιάννα παρουσιάζουν με 6 εξαιρετικούς μουσικούς ένα δείγμα της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας μέσα από τραγούδια και ερμηνείες που τους έχουν επηρεάσει από την rock, έντεχνη, λαϊκή αλλά και παραδοσιακή μουσική και θα ανατρέξουν στο  χρόνο, φτάνοντας στο σήμερα μέσα από ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και “παντρέματα” διαφορετικών ακουσμάτων.

Το πρώτο Live έγινε την Πέμπτη με τον κόσμο να στηρίζει τα κορίτσια του Κώστα Μακεδόνα, ενώ μεθαύριο (30/3) είναι το δεύτερο Live τους…

Ως γνωστόν η Κέλλυ και η Αναστασία συνεχίζουν κανονικά στο Rising Star συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν το κοινό και την κριτική επιτροπή, ενώ η Γιάννα έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις με το πολύπλευρο ταλέντο της. Το Show συνεχίζεται αυτή την Κυριακή με ένα ακόμα ενδιαφέρον Hot Seat Live.

Οι τρεις κοπέλες μιλούν στο GetGreekMusic για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, την μουσική και τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Αν θέλεις να ακούς τις πιο έξυπνες μουσικές Playlists, για όλα τα γούστα, για όλες τις ώρες, με περισσότερες από 5.000 επιλογές, γίνε και εσύ ένας από τους Subscribers στο πιο funky and music channel στο Youtube. Το GGM μετρά περισσότερους από 400.000 Subscribers, έλα και συ στην παρέα μας

Τα κορίτσια του Κώστα Μακεδόνα μιλούν αποκλειστικά στο GetGreekMusic

1)Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο Rising Star;

Γιάννα Φαφαλιού: Ήταν μία πολύ συνειδητή απόφαση-επιθυμία, τόσο δική μου, όσο και των δικών μου ανθρώπων, να με δουν στην τηλεόραση και να μπορέσω μέσω αυτού του show να δείξω ποια είμαι και να “βγω έξω” στο ευρύ κοινό.

Κέλλυ Βουδούρη: Η συμμετοχή μου προέκυψε πολύ αυθόρμητα! Το Rising Star είναι μια πρωτότυπη, για τα ελληνικά δεδομένα, παραγωγή και έτσι το αποφάσισα.

Αναστασία Ιωακειμίδου: Οι φίλοι μου ήταν εκείνοι που δήλωσαν για μένα συμμετοχή! Εγώ από μόνη μου δε θα το έκανα γιατί ντρέπομαι.

2)Τι έχεις κερδίσει από το παιχνίδι;

Γ.Φ.: Αυτό που έχω κερδίσει ήδη είναι πολλή αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο που πρόλαβε να με δει, ευτυχώς αυτό το “στοίχημα” το πέτυχα και μου έδωσε κίνητρο να συνεχίσω και να πάω παραπέρα.

Κ.Β.: Είναι πολύ σημαντική η προβολή που κερδίζουμε όλοι οι τραγουδιστές που συμμετέχουμε στο show μέσω της τηλεόρασης. Κέρδισα ένα βήμα για να γνωρίσει ο κόσμος ποια είμαι.

Α.Ι.: Η εμπειρία είναι θαυμάσια. Γνώρισα ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και πήρα πολλά από αυτούς! Έκανα και φίλους με τους οποίους εύχομαι να συνεργαστώ πολλές φορές.

3)Θα σας απολαύσουμε και τις 3 στην μουσική σκηνή Σφίγγα. Πώς νιώθετε που θα συνεργαστείτε μεταξύ σας;

Γ.Φ.: Η Κέλλυ και η Αναστασία είναι δύο κορίτσια από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα που ξεχώρισα(ν) από την αρχή και δέσαμε αμέσως. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνύπαρξη και πιστεύω ότι δεν θα μείνουμε μόνο στο καλλιτεχνικό αλλά και σε μία φιλία που θα κρατήσει στο χρόνο!

Κ.Β.: Η συνεργασία μας είναι απόλαυση! Με τη Γιάννα έχουμε πολλές κοινές μουσικές επιρροές  και με την Αναστασία ισορροπούμε σε πιο ιδιαίτερα στοιχεία. Όλο αυτό δένει πολύ όμορφα με την παρουσία μας στη σκηνή.

Α.Ι.: Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τα κορίτσια γιατί εκτός από υπέροχες ερμηνεύτριες, τις θεωρώ και φίλες μου και ξέρω πως όταν θα ανέβω μαζί τους στη σκηνή θα νιώσω ηρεμία και σιγουριά γιατί θα είμαι με το παρεάκι μου και αυτό ο κόσμος θα το καταλάβει αμέσως και θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

4)Σε τι διαφέρει θεωρείτε το Rising Star από άλλα αντίστοιχα talent show;

Γ.Φ.: Είναι ένα πολύ πρωτοποριακό show, μία τεράστια παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα που δίνει βήμα στην ατομικότητα του καλλιτέχνη. Πολύ διαφορετικό από ό,τι μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει! Δεν έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή που συμμετείχα. Απλά θα ήθελα να είχε κρατήσει περισσότερο για μένα, δεν το χάρηκα όσο ήθελα.

Κ.Β.: Κοινός παράγοντας είναι η ανάδειξη και η προβολή των ταλαντούχων τραγουδιστών της εποχής μας. Το Rising Star μας δίνει αρκετές ευκαιρίες να δοκιμαστούμε με τα τραγούδια μας, μέχρι να έρθει η στιγμή της τελικής κρίσης, άρα το κοινό έχει μια πιο συνολική εικόνα για κάθε τραγουδιστή.

Α.Ι.: Σίγουρα στο ότι ο κόσμος είναι αυτός που σε κρίνει εκείνη τη στιγμή και το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

5)Ποιοι αποτελούν πηγή στήριξης σας στο παιχνίδι;

Γ.Φ.: Μπορεί να έφυγα νωρίς, δυστυχώς, αλλά ο Κώστας Μακεδόνας και η ομάδα του αποτελούν ακόμα πηγή στήριξης για μένα, μια και εξακολουθώ να συνεργάζομαι μαζί τους και έπονται πολλά και ωραία πράγματα στο μέλλον!! Επίσης σημείο αναφοράς αποτελούν κάποιοι άνθρωποι της παραγωγής που γνώρισα εκεί και διατηρούμε επαφή.

Κ.Β.: Όλα τα μεγάλα βήματα μας, αισθάνομαι ότι θέλουν μια χούφτα καλούς φίλους για να στηρίζουν τα σκαμπανεβάσματα.

Α.Ι.: Οι φίλοι μου και η σκέψη των δικών μου ανθρώπων που θέλω να κάνω υπερήφανους.

6)Τα άμεσα επαγγελματικά σας σχέδια;

Γ.Φ.: Τα άμεσα σχέδια είναι το single μου που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από τη Heaven και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, γιατί είναι remake ενός πολύ αγαπημένου τραγουδιού σε μία εντελώς διαφορετική εκτέλεση και ελπίζω ν’ αγαπηθεί από όλο τον κόσμο!!!

Κ.Β.: Σχέδια δεν θα τα έλεγα ακριβώς , μάλλον όνειρα καλύτερα. Όνειρα για μια γεμάτη και περιπετειώδη μουσική βόλτα. Όνειρα ζωής!

Α.Ι.: Για την ώρα έχουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού εύχομαι να έρθουν όμορφες συνεργασίες τόσο σε δισκογραφικό όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων.

Τα κορίτσια του Κώστα Μακεδόνα στη Σφίγγα

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχόλια