Η εμφάνιση της DEMY στο Rising Star. Η φετινή μας εκπρόσωπο στη Γιουροβίζιον βρέθηκε στο μουσικό, talent show και τραγούδησε το This Is Love.

Η εμφάνιση της DEMY στο Rising Star

Η DEMY συνάντησε τη Mamma Mia της, Δέσποινα Βανδή στα πλατό των stoudio Kappa, στα Σπάτα. Η Δέσποινα εκθείασε για ακόμα μια φορά τη νεαρή performer, προκαλώντας τη συγκίνησή της. Οι δυο τους ως γνωστόν βρίσκονται στο θέατρο Ακροπόλ, παρουσιάζοντας την ελληνική εκδοχή του θρυλικού Mamma Mia. Η Δέσποινα κάνει την Ντόνα και η DEMY την κόρη της και το μιούζικαλ κάνει συνεχώς sold out, ενώ θα συνεχίσει και του χρόνου τις επιτυχημένες παραστάσεις.

Η DEMY εμφανίσθηκε στη σκηνή του Rising Star και τραγούδησε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Γιουροβίζιον, τον Μάιο. Όπως γνωρίζουμε όλοι το ελληνικό κοινό (70% επέλεξε της συνολικής ψηφοφορίας)  το This Is Love, το τραγούδι νούμερο δυο δηλαδή.

Ως γνωστόν τη μουσική έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τους στίχους η Romy Papadea και ο John Ballard, ενώ τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην Οδησσό της Ουκρανίας, από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο.

Όπως όλοι ξέρουμε η σειρά εμφάνισης της Ελλάδας και της Κύπρου για την ημιτελική φάση της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί τα μέσα Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας, θα είναι σε καλή θέση. Από από το 2013 οι διοργανωτές του διαγωνισμού της κάθε χώρας αποφασίζουν σε ποια θέση θα εμφανιστεί η κάθε χώρα.

Στη 10η θέση θα εμφανισθεί η Ελλάδα και στη 13η η Κύπρος. Βρίσκονται μάλιστα στον ίδιο ημιτελικό μαζί με το φετινό φαβορί, Σουηδία και τις Γεωργία, Αυστραλία, Βέλγιο, Μαυροβούνιο, Φιλανδία, Αζερμπαϊτζάν, Πορτογαλία, Πολωνία, Μολδαβία, Ισλανδία, Τσεχία, Αρμενία, Σλοβενία και Λετονία.

Ο 1ος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, ο 2ος στις 11 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 13 Μαΐου.

Η εμφάνιση της DEMY στο Rising Star

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε τη σκηνή με την παίκτρια της Δέσποινας Βανδή, Cynthia Zietara, όπου τραγούδησαν από κοινού.

 

Σχόλια