Φώτης Σεργουλόπουλος Μαρία Μπακοδήμου: Μία νέα συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η αγαπημένη κριτής του Ελλάδα έχεις ταλέντο, στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά.

Φώτης Σεργουλόπουλος Μαρία Μπακοδήμου

Οι σχέσεις της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Το πρώτο αντικείμενο συζήτησης στην συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου ήταν οι σχέσεις που έχει κρατήσει με τον φίλο και συνάδελφο της.

Δεν έχουμε τσακωθεί και μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει όλη αυτή η παραφιλολογία. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις εξελίσσονται και διαφοροποιούνται. Αγάπη και εκτίμηση υπάρχει στη σχέση μας και είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο.

Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι για κάτι που είπε ο Φώτης. Εμένα είναι μια εκπομπή που μου αρέσει, την αγαπάω, περιμένω να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν. Ήταν ένα πράγμα που δεν με δυσκόλεψε καθόλου να το υποστηρίξω, ίσα ίσα που σε πολλές άλλες εκπομπές έχω αισθανθεί λίγο δύσκολα να βρεθώ.

Στα τελευταία χρόνια του Φώτης & Μαρία live δυσκολεύτηκα. Αν εσύ μείνεις στο Πρωινό 20 χρόνια είσαι ο εαυτός σου οπότε μπορείς να επαναπροσδιορίζεσαι με τις χρονιές. Όταν είσαι ντουέτο και έχεις κάποιους ρόλους είναι δύσκολο να αλλάξουμε κι οι δυο ταυτόχρονα, οπότε πρέπει να γίνεις μια καρικατούρα για να υποστηρίξεις αυτό που ήσουν πριν. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στο ντουέτο”

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η εξάρτηση

“Ήμασταν χωρισμένοι όταν πήρε την απόφαση και ήμουν πάρα πολύ κοντά του γιατί ξέρω ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια. Είναι κάτι που χρειάζεται υποστήριξη και ο άνθρωπος που βασανίζεται και η οικογένεια που έχει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Όσο ζούσα εγώ μαζί του δεν είχα εκτιμήσει ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Αλλά όταν το αποφάσισε και μου το είπε, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Είναι και καλύτερος μπαμπάς τώρα.

Συγχωρώ, δεν το συζητάω. Κατανοώ τη θέση του άλλου, δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Ανθρώπους που αγαπάω και που καταλαβαίνω, τους κατανοώ, τους συμπονώ και συγχωρώ.  Όταν συγχωρείς αποδεσμεύεσαι από ένα βάρος που κουβαλάς. Όταν κάποιον μέσα σου δεν τον έχεις συγχωρέσει, είναι ένα βάρος που σε κρατάει εσένα πίσω. Η αρνητική κατάσταση σε πάει πίσω. Λυτρώνεσαι με τη συγχώρεση

Φώτης Σεργουλόπουλος Μαρία Μπακοδήμου | Δεν έχουμε τσακωθεί

Σχόλια