Μπέττυ Μαγγίρα Ελλάδα έχεις ταλέντο | Καλεσμένη στο χθεσινό επεισόδιο του αγαπημένου talent-show μικρών και μεγάλων βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ίδια λοιπόν εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή με την απόφαση της να πατήσει το Golden Buzzer στην εμφάνιση των “Εν Χορώ”.

Μπέττυ Μαγγίρα Ελλάδα έχεις ταλέντο

Στην φάση των Judge Cuts βρίσκεται το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, κατά την διάρκεια της οποίας συμμετέχουν καλεσμένοι έκπληξη στην κριτική επιτροπή. Οι guests-κριτές κάθε επεισοδίου μπορούν να στείλουν την αγαπημένη τους εμφάνιση κατευθείαν στον ημιτελικό γύρο πατώντας το golden buzzer.

Η εμφάνιση που της τράβηξε την προσοχή

Οι Ἐν χορῶ παρουσίασαν μια εντυπωσιακή χορογραφία στο κοινό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Η Μπέττυ Μαγγίρα, όπως και όλη η κριτική επιτροπή, έμεινε άναυδη με την εμφάνιση τους. Η ίδιοι ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Γιώργος Καπουτζίδης: “Μπράβο σας. Μια ομάδα γυμναστών – χορευτών. Έχω μείνει άναυδος και θέλω να σας πω πάρα πολλά μπράβο όχι μόνο για το θέαμα που ήταν εξαιρετικό. Θέλω να σας πω πολλά μπράβο γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά την πρώτη σας εμφάνιση. Σας είχαμε κάνει πολλές διορθώσεις και παρατηρήσεις. Είχαμε πει ότι είχατε θίξει ένα θέμα που ήταν χαοτικό. Τα τηρήσατε όλα. Είχατε περάσει σχεδόν οριακά και τώρα έχετε έρθει μεταμορφωμένοι κυριολεκτικά. Είναι από τις μεγαλύτερες διαφορές που έχω δει από πρώτη σε δεύτερη εμφάνιση”

Μαρία Μπακοδήμου: “Δεν το περιμένα παιδιά ότι εσείς που κάνατε ένα τέτοιο θέμα, όπως είπε ο Γιώργος, και ήταν οριακά που περάσατε, ότι θα ερχόσασταν σήμερα και θα μας δείχνατε μια παράσταση που ήταν σκηνοθετημένη”

Μπέττυ Μαγγίρα: “Παιδιά ήσασταν ανατριχιαστικοί αλήθεια. Αυτά που κάνετε πωπω. Παιδιά ανατρίχιασα. Ήταν πάρα πολύ ωραία δομημένο, με πάρα πολύ ωραίο φινάλε για αυτό λέω να το πατήσω!”

Το golden buzzer

Εντυπωσιάζοντας κοινό αλλά και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή η Μπέττυ Μαγγίρα πάτησε το Golden Buzzer, περνώντας έτσι την αγαπημένη χορευτική ομάδα κατευθείαν στον ημιτελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν δίστασε να ανέβει στην σκηνή να αγκαλιάσει ολόκληρη την ομάδα ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε και μαζί τους.

Μπέττυ Μαγγίρα Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ποιοι είναι οι Ἐν χορῶ;

Οι Ἐν χορῶ είναι ένας αθλητικός σύλλογος που δημιουργήθηκε το 2017 και συμπεριλαμβάνει τμήματα ρυθμικής, ενόργανης, γενικής αλλά και ακροβατικής γυμναστικής. Είναι λοιπόν μια ομάδα γυμναστών και χορευτών που έχουν ως έδρα τους τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Μπέττυ Μαγγίρα Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Έστειλε τους Εν Χορώ στον ημιτελικό

Σχόλια