Σωκράτης Ελ Γκαμαλί Μαρία Μπακοδήμου: Καλεσμένος στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη “Ooh la la” βρέθηκε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, ο πρώην παίχτης του Power Of Love. Εκεί λοιπόν αναφέρθηκε στον καυγά που είχε με την Μαρία Μπακοδήμου αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν θα της ζητούσε συγνώμη.

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί Μαρία Μπακοδήμου

Ποιος είναι ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί;

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος του τηλεοπτικού ριάλιτι του Σκάι, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο πεδίο της δημοσιογραφίας και τώρα σπουδάζει Αθλητικό Management στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Είναι συνιδιοκτήτης του Passion & Coco Clothing, ενός online shop με γυναικεία ρούχα. Πριν λίγους μήνες ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του δήμου Ζωγράφου. Ο ίδιος δικαιολόγησε την επιλογή του αυτή αναφέροντας:

” Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις!! Με ειλικρίνεια και διαφάνεια”

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί Μαρία Μπακοδήμου

Η διαμάχη του με την Μαρία Μπακοδήμου

Όλα ξεκίνησαν στο Power Of Love, όταν ο Σωκράτης θέλησε να υπερασπισθεί την σύντροφο του. Η συζήτηση όμως εντάθηκε με αποτέλεσμα να έρθει σε κόντρα με την Μαρία Μπακοδήμου.

“Μαρία δεν σταματάς να την πιέζεις; Δεν το έχεις παρακάνει νομίζεις; Συγνώμη αλλά η Κυριακή είναι μια κοπέλα που βλέπετε ότι πιέζετε πάρα πολύ και για χάρη του ριάλιτι δεν θα κάνουμε έναν άνθρωπο να φτάσει στα άκρα. Σέβομαι την ανθρώπινη υπόσταση.

Η Μαρία Μπακοδήμου υπερασπιζόμενη τον εαυτό της απάντησε στον νεαρό παίχτη:

Σωκράτη πρόσεχε τον τρόπο σου. Υπάρχουν κάποια όρια που πρέπει να τα μάθεις. Σέβομαι και εγώ την ανθρώπινη υπόσταση και δεν χρειάζεται να το αποδείξω σε εσένα. Η Κυριακή έχει λόγο και μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιον που θα της λέει τι θα πει και μπορεί να μου πει εκείνη εάν πιέζεται. Το ότι την ρώτησα ποιος στο σπίτι αισθάνθηκε ότι την αδίκησε είναι αυτό που πρέπει να πει. Μπορείς να μην πετάγεσαι;

Τον λόγο πήρε ξανά ο Σωκράτης και απάντησε στην γνωστή παρουσιάστρια:

Όχι, ότι γουστάρω θα κάνω Μαρία συγνώμη κιόλας. Είναι κοπέλα μου και όποτε νιώθω ότι κάποιος πάει να την φέρει σε άσχημη κατάσταση, δεν θα το επιτρέψω σε κανέναν”

Σε πρόσφατη συνέντευξη μετά το τέλος του Power Of Love, μίλησε για τον καυγά του με την γνωστή παρουσιάστρια:

“Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ο,τι έγινε, έγινε εκεί μέσα. It’s nothing personally”

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί Μαρία Μπακοδήμου – “Γιατί να της ζητήσω συγγνώμη;”

Στο Ooh la la της Κυριακής, η Σάσα Σταμάτη ρώτησε τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί αν μετάνιωσε για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου. Εκείνος απάντησε σχεδόν αμέσως δηλώνοντας:

“Καταρχήν να πω ότι η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Είχα μία ένσταση. Θεωρώ ότι ο παρουσιαστής δεν πρέπει να εκφράζει τόσο ανοιχτά την γνώμη του για κάποιον. Πρέπει να αφήνει τον κόσμο να κρίνει. Στην προκειμένη περίπτωση για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδας έκανε επέμβαση. Δεν την παρεξηγώ. Ήμασταν σε ένα ριάλιτι που για πρώτη φορά στα χρονικά οι παίχτες είχαν πρόσβαση στα social media. Αυτό μας ασκούσε μια extra πίεση. Λάμβανα πολλά υβριστικά μηνύματα, για όποιο θέμα δεν τους άρεσε. Αυτό σε ρίχνει αλλά όταν λαμβάνεις χιλιάδες θετικά και αρκετά αρνητικά καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να εστιάζεις στα αρνητικά”

Θα ζήταγες συγνώμη από την Μαρία Μπακοδήμου;

Γιατί να της ζητήσω συγγνώμη; Γιατί τι είχε η συμπεριφορά μου; Τα έχεις δει όλα τα επεισόδια; Απλά να σου πω ότι εάν πιστεύεις ότι ήμουν ερειστικός να σου υπενθυμίσω ότι είχα την επικρότηση για την συμπεριφορά μου μεγάλης μερίδας κόσμου που για έναν – ενάμιση μήνα με έβγαζε τον δημοφιλέστερο. Άρεσε η αυθεντικότητα μου. Παραπονιάρης είμαι στην ζωή μου γενικότερα. Δεν κούρασε καθόλου γιατί από ο,τι είδες ο κόσμος με έβγαλε πρώτο στον προημιτελικό, στον ημιτελικό και στον τελικό. Το ότι δεν κέρδισα είναι άλλη υπόθεση

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί Μαρία Μπακοδήμου

Σχόλια