Μαρία Μπακοδήμου Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: H γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα με την εμφάνιση των Art & Performance Dance Theater στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του γνωστού talent-show.

Μαρία Μπακοδήμου Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Μαρία Μπακοδήμου Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: η εμφάνιση που την συγκίνησε

Οι Art & Performance Dance Theater είναι μια σχολή χορού που περιέχει κυρίως νεανικές ανταγωνιστικές ομάδες χορού. Οι ίδιοι λοιπόν ανέβηκαν στην σκηνή του χθεσινού επεισοδίου του γνωστού talent show χαρίζοντας στον κόσμο μία εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και έντονη συγκίνηση. Οι ίδιοι παρουσίασαν μια χορογραφία εκφράζοντας στο κοινό την φρίκη και τον φόβο που ζουν τα μικρά παιδιά στον πόλεμο, ειδικά αυτά όταν βρίσκονται σε μια ξένη χώρα.

Ανάμεσα σε αυτούς που συγκινήθηκαν ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου η οποία ανέφερε:

“Να σας πω την αλήθεια δεν πρόσεξα την χορογραφία. Δε θέλω να σας αδικήσω. Συγκινήθηκα πάρα πολύ με το μήνυμά σας, το οποίο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι και μελό, ότι είναι κλισέ να μιλήσουμε για πόλεμο και ειρήνη, για παιδιά που είναι θύματα πολέμου. Αλλά επειδή έχουμε πάρα πολλά ασυνόδευτα παιδιά στη χώρα μας, έχω δει ασυνόδευτα παιδιά στη χώρα μας και τη σκληράδα που έχει το πρόσωπό τους, τον θυμό που κουβαλάνε, που είναι ο πόνος που έχει γίνει θυμός.

Ξέρω από αφηγήσεις δικών μου ανθρώπων που δούλεψαν εθελοντές στη Λέσβο πώς είναι να παραλαμβάνεις ένα παιδί από το ναυάγιο, να το πλένεις, να του αλλάζεις ρούχα και να ψάχνεις να δεις ποιος είναι ο δικός του να το δώσεις και να μην έχει δικό του, να είναι δύο χρονών και να είναι ασυνόδευτο. Με πονάει πάρα πολύ που είμαστε στο 2018, δεν μ’ αρέσει που είμαι σε αυτή την κατάσταση, δεν θέλω να δείχνω έτσι. Αλλά δεν είναι ωραίο να είμαστε στο 2018 και να υπάρχουν παιδιά που είναι σε αυτή την κατάσταση”

Η δασκάλα χορού που χορογράφησε και την χθεσινή εμφάνιση πήρε τον λόγο και μίλησε για την ιστορία που κρυβόταν από πίσω:

“Η ιστορία μου είναι ότι το 1988 συνέβη ένας πόλεμος στην πατρίδα μου στο Αζερμπαϊτζάν, ο Ναγκόρνο-ΚαραμπάχΕγώ έχω αρμένικη καταγωγή. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος δυστυχώς ως μικρό παιδί, 9 χρονών και καταλάβαινα μερικά πράγματα, είδα ξαφνικά έναν ωραίο κόσμο να καταστρέφεται μπροστά στα δικά μου μάτια. Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήμασταν όλοι όσοι χάσαμε ξαφνικά. Χάσαμε τα πάντα, το σπίτι μας, την σιγουριά μας, την ζεστασιά μας. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και διωγμένη από την πατρίδα μου χρειάστηκα πολύ καιρό για να βρω την πατρίδα μου εδώ στην Ελλάδα και σας ευχαριστώ πολύ για όλα”

Μετά από αρκετή ώρα και την παράθεση πολλών απόψεων για την εμφάνιση τους, οι Art & Performance Dance Theater κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο συγκεντρώνοντας τρεις θετικές ψήφους και από τους τρεις κριτές.

Ποιες άλλες εμφανίσεις συγκίνησαν την κριτική επιτροπή;

Από το πρώτο επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μέχρι και το σημερινό, πολλές ήταν οι εμφανίσεις που συγκίνησαν όχι μόνο την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και όλη την κριτική επιτροπή.  Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Καπουτζίδης συγκινήθηκε, όταν ο νεαρός Γιώργος Θωμόπουλος, ανέβηκε στην σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και τραγούδησε ένα κομμάτι με θέμα το bullying. Η εμφάνιση αυτή έκανε τον γνωστό σεναριογράφο να ξεσπάσει να μιλήσει για τα δικά του βιώματα.

Δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση που μοίρασε δάκρυα συγκίνησης ήταν η συμμετοχή της 16χρονης Κασσάνδρας Μπραούσι. Ο Σάκης Τανιμανίδης επαίνεσε την νεαρή διαγωνιζόμενη, λέγοντας της πόσο πολύ μοιάζει η χροιά της φωνής της με εκείνη του Παντελή Παντελίδη, κάνοντας με αυτόν τρόπο μια αναφορά στον γνωστό τραγουδιστή. Ο ίδιος ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης και η στιγμή αυτή ήταν μια από τις σημαντικότερες στην φετινή σεζόν του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

 Μαρία Μπακοδήμου Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ποια εμφάνιση την συγκίνησε;

Σχόλια