Σκορδά για Ιωαννίδου: Γιατί σχολίασε την ηλικία της Μαρίας Ιωαννίδου η Φαίη Σκορδά; Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο πρωινό του Ant1, με την οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Για την συμμετοχή της στην παράσταση “Μαριχουάνα Στοπ” του Γιώργου Βάλαρη μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην τελευταία της συνέντευξη στο πρωινό του Ant1. Κάτι που σίγουρα μας απέδειξε στην συνέντευξη αυτή είναι ότι δεν έχασε ποτέ την ευλυγισία που είχε. Η γνωστή ηθοποιός σήκωσε ψηλά το πόδι της όταν της ζητήθηκε από την δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ.

Η ίδια δήλωσε:

“Μια κλασσική στάση του ρόλου. Δεν μπορώ να το κάνω με το άλλο πόδι. Ε τι Καραγιάννη είμαι; Είχε βγει ένα ανέκδοτο με την Μάρθα. Ήταν πολύ καλή χορεύτρια και είχε μια ευλυγισία στο δεξί της πόδι.  Όλοι οι χορογράφοι την βάζανε να σηκώνει μόνο το δεξί της πόδι”

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια για τις χορογραφίες η γνωστή ηθοποιός απαντάει:

“Είναι γελοίοι. Είναι γελοίο όλο αυτό. Φυσικά και δεν έχω την ευλυγισία της κοπελίτσας που ήμουν. Μερικοί άνθρωποι έχουν καλύτερο DNA από μερικούς άλλους. Θα πουν πολλά αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει που θα συναντήσω το κοριτσάκι που ήμουν”

Έκπληκτη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν είδε αυτή την κίνηση αλλά και όταν άκουσε την απάντηση της Μαρίας Ιωαννίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε:

“Παιδιά πως το πάει το πόδι εκεί πάνω; Συγνώμη που επιμένω σε κάτι πεζό αλλά πως το κάνει αυτό; Δεν θέλω να μου πείτε την ηλικία της αλλά δεν είναι 20 χρονών η γυναίκα.  Εγώ μέχρι το τραπέζι και αν. Έκανα χορό αλλά και πάλι δεν σηκώνεται το πόδι”

Σκορδά για Ιωαννίδου: ” Η Ιωαννίδου δεν είναι 20 χρονών”

Σχόλια