Η Μπακοδήμου πάτησε το golden buzzer – Ποια ήταν η εμφάνιση που την συγκίνησε και την εντυπωσίασε;

Η Μπακοδήμου πάτησε το golden buzzer

Ένα τελευταίο golden buzzer είχε μείνει, και αυτό ήταν της Μαρίας Μπακοδήμου. Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντοη Μαρία Μπακοδήμου δεν κρατήθηκε και πάτησε το golden buzzer. Έτσι λοιπόν ο Χρήστος Ντέντης που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο του κοινού όσο και της κριτική επιτροπής με την χορογραφία του, κατάφερε να περάσει απευθείας στα ημιτελικά του talent show.

Όπως θα δείτε και παρακάτω ο ίδιος χόρεψε breakdance καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε πριν από έναν χρόνο κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο νεαρός χορευτής ανέφερε:

«Εννοείται πως διαγωνίζομαι, αλλά αυτό που θέλω να περάσω μέσα από το χορό είναι ότι ο χορός μπορεί να μιλήσει και από μόνος του μέσα από τις δυσκολίες που μπορεί να φέρει η ζωή. Ο καθένας που μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, εσωτερικές, εξωτερικές, αλλά μέσα από το χορό θα σας δείξω πως μπορούμε να μιλήσουμε με την έκφραση»

Αφού εντυπωσίασε τους κριτές με τα λόγια του δεν δίστασε να τους εντυπωσιάσει και με την εμφάνιση του. Ο Χρήστος Ντέντης απέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα χειροκροτήματα της βραδιάς γεγονός που συγκίνησε την Μαρία Μπακοδήμου. Η ίδια πριν πατήσει το golden buzzer δήλωσε:

Θέλω να σου πω συγχαρητήρια. Αυτό που είδαμε πραγματικά ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό. Ήταν σαν να μην είχες βάρος. Σαν όλα αυτό να γινόταν πάρα πολύ εύκολα, ένα παιχνίδι για εσένα και ταυτόχρονα μια ψυχική τοποθέτηση. Δεν ήταν μόνο η κίνηση η δύναμη και οι μυς. Πάνω από όλα ήταν και η ψυχή σου”

Ο νεαρός χορευτής απάντησε:

“Πάνω από όλα είναι να βγάζουμε ψυχή σε αυτό που κάνουμε και μια μικρή κίνηση μπορεί να γίνει πολύ δυνατή ακόμα και αν είναι μια πολύ απλή κίνηση. Το breakdance το αγαπάω γιατί όπως είπα μιλάω μέσα από τον χορό. Αυτό που με αντιπροσωπεύει στο breakdance είναι κατά κάποιον τρόπο η ελευθερία κίνησης. Το breakdance έχει και άλλα είδη χορού μέσα, πολεμικές τέχνες και πολλά ακόμα. Αυτό εμένα με κέρδισε περισσότερο. Είναι αυτό που ξεκίνησε και ο αδερφός μου και χαίρομαι πολύ να τον κάνω περήφανο αλλά και την οικογένεια μου. Φυσικά και την Ελλάδα όταν την εκπροσωπώ σε μεγάλους διαγωνισμούς αλλά και σε αυτή την σκηνή εδώ”

Η Μαρία Μπακοδήμου λοιπόν ακούγοντας το κοινό να φωνάζει και να χειροκροτεί και αφού τους ρώτησε αν υπάρχει κάποια αντίρρηση, πάτησε το τελευταίο golden buzzer χαρίζοντας στον Χρήστο δάκρυα συγκίνησης και αμέριστης χαράς.

Η Μπακοδήμου πάτησε το golden buzzer: Ποια εμφάνιση την εντυπωσίασε;

Σχόλια