Πάμε να κάνουμε ένα δυνατό GGM flashback σε εκπληκτικά βίντεο κλιπ που έγραψαν ιστορία.

"Για Σένα" - Δείτε το teaser από το νέο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει πάρα πολλά βίντεο κλιπ στην Ελλάδα. Κάποια ωραία και κάποια όχι και τόσο. Κάποια πρωτότυπα και κάποια όχι. Ωστόσο υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουν για τα μηνύματα που περνάνε και για την ιστόρια που κρύβεται πίσω από αυτά. Και ναι, υπάρχουν και τα βίντεο κλιπ που έγραψαν ιστορία

Αυτά είναι μερικά από τα Βίντεο κλιπ που έγραψαν ιστορία

Έλα να με τελειώσεις | Αντώνης Ρέμος

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι πως όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν σε μία σχέση, όταν υπάρχει πραγματική και ουσιαστική αγάπη, τα πάντα ξεπερνιούνται. Η μπλε πεταλούδα στο κλιπ συμβολίζει την αγάπη, η οποία αν και στην αρχή φεύγει, στο τέλος έρχεται ξανά.

Η μελωδία της μοναξιάς | Δέσποινα Βανδή

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Εδώ βλέπουμε πως η πρωταγωνίστρια  μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα πεθαίνει και ζει μια μεταθανάτια εμπειρία, έχοντας βγει από το σώμα της. Εκεί σαν απλή παρατηρήτρια παρακολουθεί διάφορα γεγονότα να εκτυλίσσονται, αναθεωρόντας για πολλά πράγματα που πίστευε πως ήταν αλλιώς. Το συμπέρασμα είναι πως αφού επανήλθε στη ζωή τελικά έμαθε να εκτιμάει κάποια απλά πράγματα, όπως η αγάπη.

Μόνος μου | Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Περιγράφει κάτι το οποίο συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις. Αναφέρεται στην ζωή ενός διάσημου τραγουδιστή που μπορεί να έχει τα πάντα όπως χρήματα, δόξα, αναγνωρισημότητα ωστόσο του λείπει το πιο βασικό όλων, η πραγματική αγάπη.

Το γράμμα | Γιάννης Πλούταρχος

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Εδώ βλέπουμε την δυσκολία κάποιου ανθρώπου να εκφράσει τα συναισθήματα του απέναντι στην αγαπημένη του. Είναι κάτι που είναι πέρα από τις δυνάμεις του, δεν μπορεί να το αλλάξει με αποτέλεσμα αυτό που νιώθει να καταλήξει σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Θα περιμένω | Έλλη Κοκκίνου

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Η πρωταγωνίστρια εδώ βλέπουμε να περιμένει τον μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν έρχεται ποτέ τελικά(τουλάχιστον μέχρι το τέλος του βίντεο κλιπ). Ωστόσο η ίδια συνεχίζει να ελπίζει και να δηλώνει συνεχώς πως “Θα περιμένω…”.

Να μ’αγαπάς | Σάκης Ρουβάς

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Ο πρωταγωνιστής θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να διορθώσει κάποια λάθη που έχει κάνει. Το κατορθώνει σταδιακά και στο τέλος  βλέπουμε πως καταφέρνει να αλλάξει το παρελθόν και να βρεθεί πάλι μαζί με την αγαπημένη του.

Υπάρχει λόγος | Έλενα Παπαρίζου

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Εδώ βλέπουμε πόσο κενή συναισθηματικά νιώθει η πρωταγωνίστρια χωρίς τον αγαπημένο της. Τι κι αν προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της, τίποτα δεν της φαίνεται σημαντικό αφού δεν έχει την αγάπη στη ζωή της. Στο τέλος βλέπουμε πως αυτό που θέλει πραγματικά, το κερδίζει ξανά.

Η αγκαλιά μου | Κώστας Μαρτάκης

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Εδώ βλέπουμε μια κλασσική περίπτωση. Ένα νεαρό κορίτσι αποφασίζει να κάνει την επανάσταση του και να φύγει από το σπίτι της γιατί νιώθει πως οι γονείς της την καταπιέζουν. Ωστόσο καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια της και την αγάπη των γονιών της.

Άνεμος αγάπης | Ελένη Φουρέιρα

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Περιγράφει την δραματική εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα, μέσα στο μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκας που αναπολεί τον πρώτο και μοναδικό έρωτα των νεανικών της χρόνων. Σε ένα φαντασιακό, ψυχρό περιβάλλον, μία γυναίκα και ένας άντρας παλεύουν να υπερπηδήσουν το χάσμα που τους χωρίζει, αλλά δύο μορφές τους συγκρατούν από το να έρθουν κοντά. Συμβολίζουν τη λογική, τους φραγμούς των συναισθημάτων, τον εγωισμό και τα εμπόδια που δεν τους αφήνουν να γίνουν ένα. Στο τέλος ο άντρας εγκαταλείπει την προσπάθεια, και η γυναίκα, μην μπορώντας να το αντέξει, αφήνεται και πέφτει στο κενό.

Για σένα | Άννα Βίσση

Η ιστορία του βίντεο κλιπ: Εδώ βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να μην μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της αγαπημένης του. Την σκέφτεσαι συνέχεια και παντού. Η πρωταγωνίστρια παρακολουθεί τα γεγονότα και καταλαβαίνει πως ήταν όντως ο έρωτας της ζωής της, ακόμα κι αν πλέον είναι πολύ αργά.

Αυτά ήταν μερικά από τα βίντεο κλιπ που έγραψαν ιστορία στην Ελληνική μουσική σκηνή. Και να θυμάστε, πως η ζωή είναι σαν τα βίντεο κλιπ. Απλώς συνεχίζεται!

Σχόλια