Ο Κώστας Μαρτάκης στο The 2night show

Κώστας Μαρτάκης - The 2night show

Στην τελευταία εκπομπή για το 2016 “The 2Night Show” βρέθηκε προσκεκλημένος ο Κώστας Μαρτάκης.

Λαμπερός όπως πάντα μας γοήτευσε. Γεννημένος νικητής κέρδισε και στα δύο παιχνίδια.

Ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε σε ό,τι ερωτήθηκε. Δε δίστασε ακόμα να μιλήσει και για το πως βίωσε τον χωρισμό των γονιών του σε παιδική ηλικία.

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην αγάπη δύο ανθρώπων όπως είπε. Ο ίδιος φαίνεται να αγαπάει πάρα πολύ τους μετρημένους στα δάχτυλα φίλους του, καθώς δήλωσε ότι είναι γι’αυτόν σαν οικογένεια. Είναι οι άνθρωποι που μπορούν να τον καταλάβουν χωρίς να τον κρίνουν.

Εξομολογήθηκε για την σχέση του με τον φακό. Ποιος θα περίμενε ότι ύστερα κι από τηλεπαρουσιαστής θα είχε άγχος μπροστά στην κάμερα; Μας εκμυστηρεύτηκε ,ότι περίμενε περισσότερο κράξιμο ως τηλεπαρουσιαστής αφού ως τραγουδιστή τον έκραζαν πιο πολύ στην αρχή του.

Για την άψογη συνεργασία του με την Αμαρυλλίς ,μίλησε on air. αλλά και για τις εμφανίσεις τους στο Boutique που ξεκίνησαν στις 17 Δεκεμβρίου.

Με ζωντάνια αλλά και τραγουδώντας “Ως τα Χριστούγεννα” έκλεισε την εκπομπή ο τραγουδιστής. Αγάπη,υγεία,ευτυχία και πολλή μουσική ήταν οι ευχές του Κώστα Μαρτάκη για το 2017.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Σχόλια