Ο Αντώνης Ρέμος για την κόρη του  λέει πάντα τα καλύτερα, δείχνοντας τη μεγάλη λατρεία που της έχει. Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την εκείνη αλλά και για το Rising Star.

Αντώνης Ρέμος για την κόρη του

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την κόρη του και το Rising Star. Ο γνωστός καλλιτέχνης μοιάζει «χαζομπαμπάς», μη μπορώντας να κρύψει την μεγάλη αδυναμία που έχει στην μικρή του «πριγκίπισσα», Ελένη, η οποία, όπως είπε ο ίδιος, «μαθαίνει ποιος είναι ο μπαμπάς της μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια μου»

Ο λαϊκός ερμηνευτής κυκλοφόρησε πρόσφατα τον καινούριο του δίσκο «Σπασμένα Κομμάτια της Καρδιάς», ενώ σήμερα και αύριο (3-4/3) ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Stage Live της Θεσσαλονίκης, με τον Χρήστο Δάντη . Παράλληλα με το Rising Star, οπού είναι μέρος της κριτικής επιτροπής και coach, ετοιμάζεται για τρία μοναδικά Lives στο Διογένης Studio με τον Shantel και τον Zeljko Joksimovic, στο πλαίσιο του Athens Music Festival, όπου θα ρίξει αυλαία με αυτές τις τρεις συναυλίες, έχοντας ως οικοδεσπότη τον Αντώνη Ρέμο.

Αντώνης Ρέμος για την κόρη του

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής θα υποδεχθεί στη σκηνή του Διογένη τον εμπνευστή της Βαλκανικής pop, Shantel, στις 9 και 10 Μαρτίου, ενώ στις 11 θα τραγουδήσει μαζί με τον Zeljko Joksimovic, με τον οποίο τους συνδέει μια φιλία χρόνων. Ο εκπρόσωπος της Σερβίας Μαυροβούνιο το 2004 με το «Lane Moje», έχει γράψει τη μουσική σύνθεση ενός κομματιού για τον καλό του φίλο, το «Να μ’αγαπάς», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο, ενώ έχουν ξανασυναντηθεί τη σκηνή του Sava Centar στο Βελιγράδι, αλλά και σε αυτή του Διογένη.

Αντώνης Ρέμος για την κόρη του

Ο Αντώνης Ρέμος προσπαθεί να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να τον αφιερώσει στην οικογένειά του, η οποία απαρτίζεται από την σύντροφό του Υββόνη Μπόσνιακ και την μικρή του κόρη, Ελένη. Οι δυο γυναίκες της ζωής του αποτελούν την πλήρη ολοκλήρωση του ως άνδρα, όπου πέρα από καλός τραγουδιστής, είναι καλός σύζυγος και πάνω απ΄ όλα, στοργικός πατέρας, διότι ο Αντώνης Ρέμος για την κόρη του, είναι κάτι σαν φύλακας – άγγελος της.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για την κόρη του και το Rising Star

Έχεις ακούσει κάποια φωνή που πραγματικά θαύμασες;

Επειδή ακόμη το παιχνίδι εξελίσσεται, δεν θα ήθελα να γίνω συγκεκριμένος. Σίγουρα έχει πολύ αξιόλογες φωνές.

Αρκεί το ταλέντο για να πετύχει κάποιος; Τι συμβουλή δίνεις στους νέους που επιδιώκουν μια καριέρα στο τραγούδι;

Εννοείται ότι το ταλέντο παίζει πολύ βασικό ρόλο, αλλά η συμβουλή που δίνω σε όλα τα παιδιά είναι να καταφέρουν να κάνουν διαχείριση σε ό,τι τους συμβαίνει. Και στα καλά και στα κακά. Η διαχείριση είναι αυτή που σε οδηγεί να πετυχαίνεις τα όνειρά σου και αυτό εμπεριέχει και το ταλέντο και την απόφαση και τη στάση ζωής.

Τι μουσική ακούς όταν οδηγείς ή χαλαρώνεις;

Τα ακούσματά μου έχουν ένα εύρος 360 μοιρών, αλλά από εκεί και πέρα στις πολύ προσωπικές μου ώρες μπορεί να χαλαρώσω το ίδιο με μια ροκ μπαλάντα, με ένα σάουντρακ μιας ταινίας ή με μια αγαπημένη μελωδία.

Τι μουσική παίζεις στην κόρη σου;

Προς το παρόν, βρίσκεται στη φάση που μαθαίνει ποιος είναι ο μπαμπάς της μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια μου (σ.σ.: γέλια).

 

Σχόλια