Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να είναι λαμπερός και να διασκεδάζει το κοινό του στο Κέντρο Αθηνών, ενώ ολοκληρώνεται το The Voice, όπου συμμετέχει ως coach. Ο ίδιος μίλησε για τον πολυαναμενόμενο γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη.

Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός pop star αναμένεται να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι με την εκλεκτή της καρδίας του, με την οποία έχει ήδη δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τρία παιδιά. Ο Σάκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια του πρώτου πανευρωπαϊκού Πάρκου Ανακύκλωσης. Ο τραγουδιστής μαζί με τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, συμμετείχαν σε ένα project για τους τρόπους ανακύκλωσης.

Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες για τον επερχόμενο γάμο του. Σχετικά με τις προτάσεις που της έχει κάνει στο παρελθόν τόνισε χαριτολογώντας «Έχω χάσει το μέτρημα». Επίσης είπε: «Αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα, γιατί νομίζω ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών… Ναι, έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου. Πιστεύω πως θα γίνει το καλοκαίρι. Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι θα παντρευτούμε γιατί δεν θέλουμε να τους δημιουργήσουμε ανυπομονησία, αλλά με κάποια πράγματα που άκουσε κυρίως η Αναστασία ενθουσιάστηκε… Θα είναι παρανυφάκια, σίγουρα»

Σχόλια