Το Πρωινό αδειάζει την Γερμανού για μια δήλωση που έκανε.

η πραγματική σχέση της Ναταλίας Γερμανού με την Σπυροπούλου

Η Ναταλία Γερμανού ενοχλήθηκε καθώς κάποιες ψυχαγωγικές σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν ανέφεραν την εκπομπή της σαν πηγή στο θέμα του γάμου του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Μην το κάνετε όπως στην πρόσκληση γάμου του Σάκη Τανιμανίδη που θολώσατε το Επιτέλους Σαββατοκύριακο και το παίξατε ως δικό σας. Να υπάρχει έτσι μια ευγενής συνεργασία και άμιλλα μεταξύ των εκπομπών. Είδα πολλές φορές το θέμα του Νίκου να παίζει ως θέμα άλλων εκπομπών και δεν είναι ευγενικό γιατί ένας άνθρωπος είναι δημοσιογράφος και ανήκει στη δική μας ομάδα. Όπως το λέμε εμείς, καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η ευγενής συνεργασία και με τις άλλες εκπομπές“.

Κατά την διάρκεια του Πρω1νό, προβλήθηκε βίντεο από την εκπομπή στο οποίο φαίνεται πως η πηγή αναφέρθηκε.

Πάμε τώρα να δούμε τι μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος από τους πολύ αγαπημένους μας, όπως είναι η Ναταλία Γερμανού, όταν δεν έχει τη σωστή πληροφόρηση. Κάποιος την παραπληροφόρησε και έβγαλε ένα παράπονο που δεν μας άρεσε ρε Ναταλία γιατί δεν είχες και δίκιο. Το θέμα που είχαμε παίξει για το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Τανιμανίδη, το πάσαρε ο Θέμης κάνοντας αναφορά και στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, με την Φαίη Σκορδά να παρατηρεί πως «για να το πει η Ναταλία πρέπει να έχει συζητηθεί πριν την εκπομπή“.

Το Πρωινό αδειάζει την Γερμανού

Σχόλια