Πασίγνωστος τραγουδιστής θα πάρει μέρος στο Nomads και το αποκάλυψε η εκπομπή “Το Πρωινό“.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξομολογείται

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοργιαλά που ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Μαδαγασκάρη.

Παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα και να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Οι δυο τους θα μεταδίδουν τα αγωνίσματα των παικτών και θα μας κρατούν την πιο διασκεδαστική παρέα.

Στο «Νomads-Μαδαγασκάρη» οι ομάδες θα είναι… δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι. Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους όσοι θα χρειαστεί να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Και οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Φέτος, οι παίκτες έχουν διαφορετικές και έντονες προσωπικότητες και με βάση αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν και αναμένουμε να δούμε τον δεύτερο κύκλο στις οθόνες μας από τον ΑΝΤ1!

Πασίγνωστος τραγουδιστής θα πάρει μέρος στο Nomads


Σχόλια