Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού: H γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για ακόμη μια φορά σε σχόλια των haters, τα οποία ήταν σχετικά με τα φίλτρα της κάμερας. Με ποιον τρόπο απάντησε αυτή την φορά;

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού και τα σχόλια για τα φίλτρα

Η Ναταλία Γερμανού συνηθίζει να απαντάει στα σχόλια των haters στον αέρα της εκπομπής της. Σε προηγούμενη της εκπομπή, η γνωστή παρουσιάστρια είχε δεχθεί πολύ αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα της κάμερας. Πιο συγκεκριμένα το tweet που την είχε κάνει να ξεσπάσει έγραφε:

“Ναταλία μου καλησπέρα! Έχω διαβάσει πολλές φορές σε κουτσομπολιά ότι βάζεις αρκετά φίλτρα στην κάμερα και όποιος σε καλεί, επίσης, το απαιτείς. Είναι αλήθεια;”

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στο tweet αυτό λέγοντας:

“Θα πάρω τη βοήθεια του σκηνοθέτη. Περικλή μου έχω φίλτρα πολλά στην κάμερα; Έχω ένα; Έχω πολύ καλή ρύθμιση εικόνας λέει ο σκηνοθέτης και η αλήθεια είναι ότι η ρύθμιση του Alpha είναι HD, φαίνεται και ο τελευταίος πόρος. Απλώς έχω πολύ καλά και δυνατά φώτα. Τα εύσημα πάνε στον κο Άκη Μπαρμπουζάνη, διευθυντή φωτογραφίας. Για να απαντήσω στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ποτέ δεν έχω απαιτήσει τέτοιο πράγμα όταν εμφανίζομαι. Ποτέ, ποτέ, ποτέ”

Το νέο tweet που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα νέο μήνυμα στο λογαριασμό της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” ήρθε για να ταράξει τα νερά. Αναλυτικότερα το μήνυμα έγραφε:

“Ας δούμε τώρα πως θα φαίνεται η Φωτεινή με τα φίλτρα της Ναταλίας μιας και έκατσε στην καρέκλα της”

Η γνωστή παρουσιάστρια κάλεσε την  Φωτεινή Πετρογιάννη να κάτσει στην ίδια καρέκλα μαζί της ώστε να γίνει η σύγκριση για τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται, ενώ στην συνέχεια η Ναταλία Γερμνανού πήγε να κάτσει στην άλλη θέση. Η ίδια δήλωσε:

“Αμέσως. Πόσο διαφορά να έχει τώρα; Μην εκτεθούμε, μην γίνουμε ρεζίλι! Α, καμία διαφορά δεν έχει;”

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού – Έκατσε σε πλάνο χωρίς φίλτρα

Σχόλια