Ναταλία Γερμανού: “Δεν το έπαιξα πάρα πολύ όμορφη αλλά βεβαίως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους”. Τι έκανε την γνωστή παρουσιάστρια να ξεσπάσει και να μιλήσει για την εμφάνιση της;

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μας έχει συνηθίσει σε ακομπλεξάριστες δηλώσεις, γεγονός που αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε στα σχόλια των haters της στον αέρα της εκπομπής της. Έτσι λοιπόν μίλησε τόσο για τις επεμβάσεις που έχει κάνει όσο και για τα φίλτρα των καμερών.

Ένα από τα tweets στα οποία απάντησε live η Ναταλία είχε το εξής κείμενο:

«Φρύδια αποτέλεσμα κακού τατουάζ χρώματος κομοδινί και μόνιμη έκπληξη στο βλέμμα από τα botox. Δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα υπάρξει ποτέ όμορφη η Γερμανού. Ας το αποδεχτεί στα 50 της».

Η ίδια φυσικά και δεν δίστασε να απαντήσει σχολιάζοντας το tweet αυτό με τον εξής τρόπο:

“Νέκρα. Την σέβομαι πάρα πολύ την γνώμη σου. Όντως τα φρύδια είναι tattoο αλλά νομίζω ότι καλή δουλειά έκανε το κορίτσι που τα έκανε. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι έχω κάνει botox. Ούτε το έπαιξα ποτέ πάρα πολύ όμορφη αλλά βεβαίως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Για αυτό διάβασα και το tweet σου γιατί το σέβομαι σαν γνώμη”.

Επίσης η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε και στο παρακάτω tweet:

“Ναταλία μου καλησπέρα! Έχω διαβάσει πολλές φορές σε κουτσομπολιά ότι βάζεις αρκετά φίλτρα στην κάμερα και όποιος σε καλεί, επίσης, το απαιτείς. Είναι αλήθεια;”

Η ίδια απάντησε:

«Θα πάρω τη βοήθεια του σκηνοθέτη. Περικλή μου έχω φίλτρα πολλά στην κάμερα; Έχω ένα; Έχω πολύ καλή ρύθμιση εικόνας λέει ο σκηνοθέτης και η αλήθεια είναι ότι η ρύθμιση του Alpha είναι HD, φαίνεται και ο τελευταίος πόρος. Απλώς έχω πολύ καλά και δυνατά φώτα. Τα εύσημα πάνε στον κο Άκη Μπαρμπουζάνη, διευθυντή φωτογραφίας. Για να απαντήσω στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ποτέ δεν έχω απαιτήσει τέτοιο πράγμα όταν εμφανίζομαι. Ποτέ, ποτέ, ποτέ»

Ναταλία Γερμανού: “Δεν έχω αρνηθεί ότι έχω κάνει botox”

Σχόλια