Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά συμπληρώνονται σήμερα, 21 Φεβρουαρίου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Σάκης Μπουλάς

Τον Σάκη Μπουλά τον αγαπήσαμε όλοι μέσα από πολλές τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνίστησε, όπως τα «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», «50-50», «Σαββατογεννημένες», «Η οικογένεια βλάπτει», «Daddy cool», «Φίλα το βάτραχό σου», αλλά και στον κινηματογράφο, μέσα από ταινίες, όπως οι «Ηθικόν ακμαιότατον», «Το φιλί ζωής», «Πεθαίνω για σένα» και άλλες πολλές.

Ο Σάκης Μπουλάς όμως άφησε πολλά πράγματα και στο τραγούδι. Ένας cool ροκάς, με τραγούδια που σε ταξίδευαν με τα λόγια και τη μελωδία τους, όπως το θρυλικό «Φλασάκι», που οι περισσότεροι έχουμε σιγοτραγουδήσει αρκετές φορές ή και κομμάτια που σου ανέβαζαν τη διάθεση, όπως το «Μπανάκι Μανάκι».

Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, Μπουλάς-Ελλάς (1986), Ali Baba (1987), Ας πρόσεχες (1987), Ζαμανφού (1992), Έκθεση ιδεών με τον Γιάννη Ζουγανέλη (2000), ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά σπουδαία ονόματα, όπως οι Θάνος Μικρούτσικος, Μίμη Πλέσσα, Διονύση Σαββόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλους πολλούς.

Αν και έχουν περάσει 4 χρόνια από τον θάνατο του, παραμένει τόσο ζωντανός ανάμεσα μας γιατί οι πραγματικά μεγάλοι δεν πεθαίνουν ποτέ.

Καλό ταξίδι Σάκη…εμείς πάντα θα σε θυμόμαστε με χαμόγελο, έτσι όπως ήθελες!

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά

Σχόλια