Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας παράστασης, «Στη χώρα των θαυμάτων». Μικρούτσικος, Θηβαίος και Πολυχρονίδη συγκλόνισαν το κοινό που τους χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Μικρούτσικος, Θηβαίος και Πολυχρονίδη

Ο Θάνος Μικρούτσικος συνάντησε τον Χρήστο Θηβαίο και με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη στο πλευρό τους, τραγούδησαν, μάγεψαν και ταξίδεψαν το κοινό.
Το πρώτο μέρος αποτελούταν από τις νέες δισκογραφικές δουλειές τους, «Στην Ομίχλη των Καιρών» και το «Σιδερένιο νησί», που κυριολεκτικά καθήλωσαν τους θεατές ενώ στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ενθουσίασαν με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από δυο και περισσότερες γενιές.
Ανάμεσα στο κοινό διακρίναμε κι άλλους καλλιτέχνες και αγαπημένους φίλους όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τη Λίνα Νικολακοπούλου, τη Ρένια Λουϊζίδου,τον Στέλιο Μάϊνα,τη Ρίτα Αντωνοπούλου,την Ελισάβετ Μουτάφη, τη Μάρω Δούκα,την Ελένη Πατάκη, τον Νίκο Αρβανίτη,τον Οδυσσέα Ιωάννου,τον Θέμη Μουμουλίδη,τον Κώστα Θωμαΐδη,τη Βίκυ Καρατζόγλου,τον Ιωάννη Παπαζήση και την Κάτια Σπερελάκη.
Τα θαύματα συνεχίζονται κάθε Σάββατο στο Γυάλινο μουσικό Θέατρο για 5 ακόμη μοναδικές παραστάσεις.

Μικρούτσικος, Θηβαίος και Πολυχρονίδη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
Φοιτητές – Άνεργοι, 10 ευρώ
Τραπέζι
65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
125 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα
ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 20 ευρώ
ΑΜΕΑ: 20% έκπτωση
Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315 600
www.gialino.gr

Σχόλια