Η μεγάλη πρεμιέρα του Star Academy of Greece είναι γεγονός. Το ταξίδι στο όνειρο 16 νέων ανθρώπων αρχίζει σήμερα. Η ώρα για την μεγάλη πρεμιέρα του πιο φαντασμαγορικού σόου της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε.

Η μεγάλη πρεμιέρα του Star Academy of Greece

Η μεγάλη πρεμιέρα του Star Academy of Greece

Το πολυαναμενόμενο Star Academy of Greece ανοίγει τις πόρτες του αύριο Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 20:00 στην συχνότητα του Epsilon.

Το τηλεοπτικό κοινό θα γνωρίσει τους 16 νέους και νέες που κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τις τελικές auditions και πήραν το εισιτήριο για την Μουσική Ακαδημία του Star Academy of Greece, ευελπιστώντας ότι μετά από 4 μήνες εντατικών μαθημάτων θα καταφέρει ένας ή μία από αυτούς να είναι ο νικητής του μουσικού σόου της χρονιάς.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ το team των καθηγητών απαρτίζουν οι Αντώνης Βοεράκος, Βασίλης Κωστόπουλος, Βασιλική Δημητροπούλου, Νίκος Μαριάνος, Πολίνα Πρελορέτζου και Χρύσα Ρώπα. Τέλος διευθύντρια της σχολής θα είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Λίγες ώρες πριν την λαμπερή πρεμιέρα του Star Academy of Greece το τηλεοπτικό κοινό πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Θέμης Μάλλης έκαναν χθες ποδαρικό στο σπίτι – Μουσική Ακαδημία που θα φιλοξενηθούν οι διαγωνιζόμενοι και σήμαναν την έναρξη του μεγάλου σόου, ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν 3 υποψήφιους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, οι οποίοι πάλεψαν «μελωδικά» από τα πλατό του παιχνιδιού, τραγουδώντας κατά την διάρκεια του Kick-off live και δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να επιλέξουν τον 1ο σπουδαστή του Star Academy of Greece.

Οι δύο παρουσιαστές ξενάγησαν τους τηλεθεατές για πρώτη φορά στο σπίτι που θα φιλοξενήσει, για τους επόμενους 4 μήνες, τα μελλοντικά αστέρια της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Επίσης μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, από τις πληροφορίες που συλλέξαμε στη συνέντευξη τύπου. Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε ενήμεροι πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 20:00 τη σκυτάλη παίρνει το πιο φαντασμαγορικό σόου της Ελληνικής τηλεόρασης, το Star Academy of Greece στην συχνότητα του Epsilon.

Συντονιστείτε λοιπόν στο Epsilon για μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, ταλέντο και διασκέδαση!

 

Σχόλια