Ξαφνική αλλαγή για το Star Academy. Μια απρόσμενη αλλαγή φαίνεται να έχουμε για το Star Academy, κι ενώ οι προετοιμασίες για το νέο talent show του Epsilon συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ η παραγωγή κρατά επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του παρουσιαστή, που θα το μάθουμε στην επίσημη πρεμιέρα.

αλλαγή για το Star Academy

Η ξαφνική αλλαγή για το Star Academy

Η πρεμιέρα ήταν να γίνει αρχικά τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, έπειτα πήρε μετάθεση για την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ. Κι αυτό όχι επειδή δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες, αλλά διότι η παραγωγή θεώρησε την Πέμπτη ως καλύτερη ημέρα προβολής του παιχνιδιού.

Μέχρι πρότινος, η Πέμπτη ήταν μια μέρα που δεν προβαλλόταν το Survivor, το οποίο κάνει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό πλέον δεν ισχύει και έτσι έχουμε ακόμα μια αναβολή για τη πολυπόθητη πρεμιέρα. Μια ακόμα αλλαγή για το Star Academy. Όπως μας ενημέρωσαν από το Epsilon, θα κάνει πρεμιέρα τη Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 20:00. Μεταφέρεται δηλαδή η πρεμιέρα κατά μια ημέρα. Το Survivor δεν προβάλλεται Παρασκευές εξάλλου. Μένει να δούμε αν θα έχουμε κι άλλες αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, με τα κανάλια να έχουν ως δυνατό χαρτί τα talent show και τα reallity και να θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κομμάτια από την πίτα της τηλεθέασης, με τα μηχανάκια της AGB, να παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά, για αυτό και η αλλαγή για το Star Academy, μια ακριβή παραγωγή που θέλουν να αποφέρει τα μέγιστα.

αλλαγή για το Star Academy

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Star Academy – Αναλυτικά Εδώ

Οι συμμετοχές για μια υποτροφία στη Μουσική Ακαδημία είναι χιλιάδες και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι τελικοί 16 παίκτες που θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, ενώ ένας από αυτούς, ο νικητής του παιχνιδιού θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Panik Records.

Δεκαέξι νέα παιδιά με ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι, 8 αγόρια και 8 κορίτσια  άνω των 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να διακριθούν στην εγχώρια και όχι μόνο, μουσική βιομηχανία.

Δεκαέξι σπουδαστές που επελέγησαν μετά από ενδελεχείς διαδικασίες auditions από εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, θα κληθούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για 4 ολόκληρους μήνες, ώστε να υλοποιήσουν το στόχο και τις φιλοδοξίες τους.

Η βίλα που θα φιλοξενεί τους σπουδαστές είναι 600 τ.μ. και την θυμόμαστε όλοι από τότε που «έμεναν» ο Στέλιος Μάινας με τη Μπέσυ Μάλφα, ως ”Θράσσος και Λένα”, μαζί με την ”οικογένεια τους” στην επιτυχημένη, μαύρη κωμωδία ”Μαύρα Μεσάνυχτα”.

Διευθύντρια της σχολής είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ την ομάδα των καθηγητών απαρτίζουν οι Αντώνης Βοεράκος, Βασίλης Κωστόπουλος, Βασιλική Δημητροπούλου, Νίκος Μαριάνος, Πολίνα Πρελορέτζου και Χρύσα Ρώπα.

 

Σχόλια