Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας
Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζουν το επόμενο τηλεοπτικό τους εγχείρημα μέσα από την συχνότητα του Epsilon.

Το talent show στο οποίο θα συμμετέχουν είναι το “Star Academy”, το οποίο δεν είναι άλλο από το παλαιότερο “Fame Story” του ANT1, όπου οι συμμετέχοντες θα μένουν σε ένα σπίτι, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις καθημερινές προετοιμασίες τους για το Live της Κυριακής.

Ωστόσο, λέγεται πως σε αυτή την εκδοχή του talent show, η παραγωγή θα εστιάσει περισσότερο στο καλλιτεχνικό κομμάτι και όχι τόσο στις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους μέσα στην “ακαδημία”, όπως συνέβαινε στο “Fame Story”.

Στην κριτική επιτροπή, όπως είναι ήδη γνωστό θα συμμετέχει ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik Records, ενώ τα παρασκήνια θα παρουσιάσει ο Κύπριος Λένος Γιάννου.

Βέβαια, δεν είναι ακόμη γνωστό για το αν τελικά όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες που θα παραχωρήσει η κυβέρνηση και με το κανάλι Epsilon να αποκλείεται από τη διαδικασία του πλειστηριασμού λίγο πριν ξεκινήσει.
Αναμένουμε εντός των ημερών για περισσότερες πληροφορίες με το τι θα επακολουθήσει.

Μέχρι τότε, δείτε το trailer που κυκλοφόρησε:

 

Σχόλια