Το Star Academy  Greece, το συναρπαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όποια χώρα έχει προβληθεί, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 16/03/2017 στις 21:00 από την τηλεόραση του ΕPSILON.Star Academy Greece

Star Academy Greece

Δεκαέξι νέα ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν  το όνειρό τους στο Star Academy Greece και θα κληθούν να εργασθούν με πάθος για να υλοποιήσουν το στόχο τους να διακριθούν στην μουσική βιομηχανία της Ελλάδας. Οι σπουδαστές που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στο Star Academy Greece, θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο  σε όλες του τις διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, θα έχουν μια δημιουργική επαφή με  το χώρο της μουσικής, θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, καθώς και πολλά σεμινάρια σε τομείς που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σημαντικά σαν καλλιτέχνες αλλά και σαν προσωπικότητες και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον που επέλεξαν.

Συμπαραστάτες τους σε αυτήν την προσπάθεια, μια επιλεγμένη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, που θα προσπαθήσει να μεταδώσει την εμπειρία της στην ομάδα των νέων αυτών παιδιών.

Η πιο έντονη και σημαντική στιγμή στην πορεία προς το όνειρο της επιτυχίας θα είναι το εβδομαδιαίο live show, όπου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. H κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες, θα αξιολογεί κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του Star Academy Greece προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.

Η τελική επιλογή των πιο ταλαντούχων σπουδαστών, θα διαμορφωθεί από το τηλεοπτικό κοινό που θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τόσο το ταλέντο, όσο και την προσωπικότητα τους.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές του ΕPSILON θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν καθημερινά τις πιο σημαντικές στιγμές της προσπάθειας των σπουδαστών να ενσαρκώνουν τα όνειρά τους και να γίνουν τα λαμπερά αστέρια του Star Academy.

Δεκαέξι εβδομάδες γεμάτες ένταση, δυνατές εμπειρίες και εντατικά μαθήματα που θα αναδείξουν τη λάμψη των πραγματικών Αστεριών!

Σχόλια