Σμαράγδα Καρύδη Ζέτα Μακρυπούλια: Σε μια νέα αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη η αγαπημένη ηθοποιός στο Πρωινό του Ant1. Την συνέντευξη επιμελήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο κομμάτι της εκπομπής “Της γιαγιάς σου η ενότητα“.

Σμαράγδα Καρύδη Ζέτα Μακρυπούλια

Πάντα ακομπλεξάριστη και βασισμένη στο μοναδικό της χιούμορ, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά σχέδια, στα μεταφυσικά φαινόμενα και αλλά στην Ζέτα Μακρυπούλια. Μιλώντας για την παράσταση που παίζει η ίδια δήλωσε:

“Αυτή την περίοδο είμαι στο θέατρο Παλλάς στις Μάγισσες της Σμύρνης”

Η γνωστή ηθοποιός απαντώντας στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου, δήλωσε πως αν και δεν πιστεύει στην μεταφυσική, έχει συναντηθεί με φάντασμα! Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Δεν πιστεύω στη μεταφυσική. Δεν είμαι πολύ με τα φαντάσματα. Παρόλα αυτά μου έχει τύχει να συναντηθώ με φάντασμα στη Λευκάδα, σε ένα rooms to let. Αυτό που σου λέω είναι αλήθεια. Ήμουν με τη φίλη μου Βίκυ Βολιώτη και μας συνάντησε ένα φάντασμα. Ένα βράδυ χτύπαγε τις πόρτες και έπεφταν μεταλλικά αντικείμενα μέσα στο σπίτι αυτό.

Φύγαμε με τι Βίκυ πιασμένες χέρι χέρι τρέχοντας στον διάδρομο και πήγαμε 30 χιλιόμετρα μακριά και κοιμηθήκαμε. Το πρωί ήρθαμε και πήραμε τη βαλίτσα μας. Ο άνθρωπος που το έχει είπε: Το ήξερα ότι θα φύγετε, όλοι φεύγουν”

-Αν δεν ήσουν ηθοποιός τι θα ήθελες να είσαι;

“Θα ήθελα να ήμουν dedective κάτι σαν τον αστυνόμο Μπέκα”

Ποια ήταν η στιγμή που έκλεψε τις εντυπώσεις στην σημερινή συνέντευξη;

Φυσικά δεν είναι άλλη από την στιγμή που η Σμαράγδα Καρύδη ερωτήθηκε: αν ήταν άντρας με ποια συνάδελφο θα έκανε σχέση. Χωρίς κανένα δισταγμό  απάντησε:

“Για να κάνω σχέση θες εε; Με την Ζέτα Μακρυπούλια”

 

-Θα σκηνοθετούσες τον Θοδωρή Αθερίδη;

“Ναι αν μου καθόταν”

 

Στο τέλος της συνέντευξης τους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν συνεχίζει να βλέπει τηλεόραση. Εκείνη απάντησε:

“Όχι την έχω κόψει. Βαρέθηκα. Έχω ενθουσιαστεί με το διαδίκτυο. Πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της εποχής μας. Είναι καταπληκτικό. Μου αρέσει πολύ”

Σμαράγδα Καρύδη Ζέτα Μακρυπούλια: Αν ήμουν άντρας θα έκανα σχέση μαζί της

Σχόλια