Ουγγαρέζος κατά Καπουτζίδη: Νέες και πολύ αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της The2Night Show του Γιώργου Αρναούτογλου. Η συζήτηση δεν ήταν δυνατόν να μην μεταφερθεί και στην κόντρα του γνωστού δημοσιογράφου με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ουγγαρέζος κατά Καπουτζίδη

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Πριν από δύο μήνες περίπου με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη για το bullying στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε δημόσια μέσω της πρωινής εκπομπής του Ant1 λέγοντας:

“Είπε ότι έχει μια έντονη προσωπικότητα. Κάθε πράγμα στην ζωή έχει δύο όψεις. Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, και δικαίως ήταν, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επίπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ. Μπορώ να σου πω συγκεκριμένα”

Ουγγαρέζος κατά Καπουτζίδη: Οι χθεσινές δηλώσεις του

Αφού εδώ και καιρό ανταλλάσσουν απαντήσεις μέσω των δηλώσεων τους στα media, Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να βάλει ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση αυτή. Ειδικότερε ανέφερε:

“Το έχω ξαναπεί άλλες τρεις φορές και το είπε κι εκείνος ότι το έχω ξαναπεί. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια, θα απαντήσω όμως για πρώτη και τελευταία φορά. Αυτό που ανέφερε είχε πολύ συγκεκριμένο λόγο που το ανέφερα. Είχα την αφορμή, είχα τον Γιώργο που πέρασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Είναι αστείο, και εδώ οργίζομαι, το 2018 να συζητάμε για διακρίσεις και bullying, όχι ότι δεν υπάρχει, για οποιονδήποτε άνθρωπο θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από τον άλλον.

Ο λόγος που μίλησε έτσι στον Γιώργο Καπουτζίδη

Ορμώμενος από τον τρόπο και έχοντας συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου που εκ των υστέρων βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο τον Γιώργο, αναφέρομαι στην Τίνα Μεσσαροπούλου και τα απειλητικά μηνύματα που ανέφερε ότι έλαβε από εκείνον, ουσιαστικά είπα ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον να είναι κατά της βίας, πλακώνοντας τον στα χαστούκια. Σέβομαι τον Γιώργο. Αλίμονο”

Δέχτηκε παρατήρηση από το κανάλι;

“Δεν μίλησα καθόλου μετά γιατί θεωρώ ότι άρχισε λίγο να αδικεί τον εαυτό του όταν είπε ότι έχω χεσμένη την τάδε γυναίκα. Είπα σταμάτα εδώ γιατί θα αρχίσετε και οι δύο να κυλίεστε στη λάσπη και είναι λάθος. Γι’ αυτό σταμάτησα. Δεν πήρα τίποτε πίσω, δεν μου έβαλε κανένας χέρι. Θα μιλήσω επώνυμα. Δεν συνέβη ποτέ αυτό και με έθιξε που γράφτηκε από τον Πάνο Ζόγκα στο Down Town ότι μου βάλανε χέρι από το κανάλι, ότι είχα άδικο. Με πειράζει. Θίγομαι και με ενοχλεί και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και δημόσια. Δεν μου έγινε ποτέ παρατήρηση!”

Ουγγαρέζος κατά Καπουτζίδη: “Δεν πήρα τίποτα πίσω”

Σχόλια