Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για το bullying και τον ρατσισμό στο χθεσινό επεισόδιο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο“.

Στην σημερινή εκπομπή του Πρωινού του Ant1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η οποία έμενε στο σκοτάδι για πολλά χρόνια. Αναφερόμενος λοιπόν, στην διαμάχη αυτή, ο γνωστός δημοσιογράφος προέβη σε σκληρή κριτική για τις χθεσινές δηλώσεις περί bullying:

«Είπε ότι έχει μια έντονη προσωπικότητα. Κάθε πράγμα στην ζωή έχει δύο όψεις. Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, και δικαίως ήταν, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επίπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ. Μπορώ να σου πω συγκεκριμένα.

Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου (μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά) δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα -δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος- και έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Ή θα λέμε αλήθειες εδώ ή θα κάνουμε show.

Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την δύναμη που έχουν σε μια περίοδο στην ζωή τους επειδή είναι όμορφοι επειδή είναι θαρραλέοι και κάνουν bullying στους πιο αδύναμους. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

Σχόλια