Νέες δηλώσεις Ουγγαρέζου για Καπουτζίδη: Τι δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος για την διαμάχη τους;

Έξαλλος ο ΔημΟυγγαρέζος κατά Καπουτζίδηήτρης Ουγγαρέζος

Με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη στο επεισόδιο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο Πρωινό του Ant1 για την διαμάχη που είχε στο παρελθόν με τον γνωστό σεναριογράφο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αποκαλύψει στο κοινό του την δική του πλευρά του συμβάντος μέσω Instagram:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις 9 Οκτ, 2018 στις 5:30 πμ PDT

Από την άλλη όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε ξανά στον Γιώργο Καπουτζίδη με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε γνωστή κοσμική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε. Το βίντεο με τις δηλώσεις πρόβλήθηκε μεσω τις εκπομπής “Αποκαλυπτικά Plus” του EpsilonTv. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν ήμουν εξαγριωμένος. Είναι στο πλαίσιο του σχολιασμού που κάνουμε στο Πρωινό, όλοι μια παρέα. Και μακάρι να ήταν “ανοικτό” το τραπέζι μας και να μπορούσαν να κάτσουν όλοι και να πουν τη γνώμη τους. Να πω ότι ούτως ή άλλως εγώ θεωρώ ότι συμφωνούμε με τον Γιώργο. Το μήνυμα, το οποίο πέρασε στο Ταλέντο, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό, το υπερθεματίζω και το είπα και δύο φορές την ώρα που μίλησα, οπότε δεν τίθεται κανένα άλλο θέμα. Κι εκείνος δεν αναίρεσε κάτι απ’ ότι είπα. Είπε ότι τα φούσκωσα λίγο, αλλά δεν είπε ότι λέω σε κάτι ψέματα. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, δικαιούμαι να διαφωνώ σε κάποια επιμέρους θέματα πρακτικής δικής του κλπ. Δικαιούμαι νομίζω να αντιμάχομαι και να είμαι εναντίον του bullying και εναντίον της ομοφοβίας αλλά να διαφωνώ και με τον Γιώργο σε κάποια σημεία. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Δεν θέλω να το συνεχίσω καθόλου. Εγώ τις διαφορές μου και οτιδήποτε έχω, το ξέρετε και αν δεν το ξέρετε μπορείτε να ανατρέξετε στο παρελθόν, τις λύνω on camera. Και αν δεν τα βρω με κάποιον, αν δεν βρεθούμε μεταξύ μας να τα πούμε στα μάτια, δεν βγαίνω δημόσια, ούτε σε εκπομπές ούτε θα λύσω τις διαφορές μου στον αέρα».

Νέες δηλώσεις Ουγγαρέζου για Καπουτζίδη: “Είπε ότι τα φούσκωσα λίγο”

Σχόλια