Κατεβαίνει στην πολιτική η Ζέτα Μακρυπούλια; Ποιος ηθοποιός την αποκαλεί “ηλίθια” και για ποιον λόγο; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντάει η γνωστή ηθοποιός στο πρώτο επεισόδιο του ΠΟΥΦ για την δεύτερη σεζόν.

Κατεβαίνει στην πολιτική η Ζέτα Μακρυπούλια;

Το ΠΟΥΦ powered by mini PICK Crackers είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται & όλα είναι πιθανά! Κάθε βδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα… Η επιμέλεια & αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Τι έπαθε η γνωστή ηθοποιός και μιλαέι μωρουδίστικα (!) και αμέσως μετά γελάει υστερικά; Ποιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη προσπαθεί να τραγουδήσει ραπάροντας;

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πεντάμορφη και -το περιμένατε;- πααάρα πολύ αστεία καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του ΠΟΥΦ που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα! Η ανατρεπτική viral εκπομπή που αγαπήσατε, ανεβαίνει ξανά από αυτή και κάθε κάθε Παρασκευή στο YouTube κανάλι της Cobalt Music.

Σε ένα μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια φανερώνει ακομπλεξάριστα τον πιο αστείο εαυτό της, αποκαλύπτοντας στον Διονύση Ατζαράκη τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, ποια είναι τα τρία πιο αγαπημένα της τραγούδια (spoiler: δεν περιέχει Χατζηγιάννη)  και ότι ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική για να αλλάξει… τον κόσμο. Επίσης κάνει μια τηλεφωνική φάρσα σε γνωστό φίλο της ηθοποιό και εκείνος την αποκαλεί «ηλίθια» (on air φυσικά).

ΔΕΙΤΕ ΤO! (κρατάει όσο ένα εσπρεσάκι…)

Κατεβαίνει στην πολιτική η Ζέτα Μακρυπούλια;

Σχόλια