Ο Γιάννης Κότσιρας στο Kremlino. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε όλους, που μας μαγεύει κάθε φορά με την φωνή και τα τραγούδια του, έρχεται με μια μοναδική εμφάνιση στο Kremlino στον Πειραιά την Παρασκευή 29 Απριλίου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου.

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα, όπου μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών, που παρά τις διαφορετικές τους ηλικίες, συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και τον λόγο, με τίτλο «Ψεύτης Καιρός», μετρά μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας!

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Kremlino

Με την ευκαιρία αυτή, ο ίδιος έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη περιοδεία, η οποία κάνει πρώτη στάση στον Πειραιά. Με το μεράκι που τον χαρακτηρίζει, έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και κέφι, όπου πρωταγωνιστούν τα νέα του τραγούδια –ανάμεσά τους το «Κάθε φορά» και το “Ποιο παραμύθι να βρω”, που παίζουν ήδη στα ραδιόφωνα και έχουν κιόλας καταφέρει να γίνουν από τα αγαπημένα μας, αλλά και το ολοκαίνουριο “Και θέλω εσένα” που έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει. Και φυσικά, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχουν και παλιότερα αγαπημένα του τραγούδια, κάποια που γνωρίζετε ήδη αλλά και άλλα που δεν περιμένατε ποτέ να ακούσετε, σε ένα μέρος του προγράμματος με απρόβλεπτες συνέπειες και συμπρωταγωνιστές τους μουσικούς του!

Στα απρόβλεπτα του εξαιρετικά ανατρεπτικού προγράμματος που έχει δημιουργηθεί είναι και η φρέσκια παρουσία της Βιολέτας Ίκαρη, η οποία γράφει στίχους και μουσική και μας συστήθηκε πρόσφατα μέσα από το πρώτο ηχογραφημένο της τραγούδι «Η γη της επαγγελίας».

Μαζί του επί σκηνής, όπως πάντοτε, μία παρέα εξαιρετικών μουσικών: ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα, ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα, ο Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, και ο Κώστας Μιχαλός στην κιθάρα. Τις ενορχηστρώσεις κάνει ο Άκης Κατσουπάκης ενώ την επιμέλεια του ήχου ο Στρατής Καραδημητράκης και ο Λάμπρος Μπούνας.

Ο  Γιάννης Κότσιρας στο Kremlino:

Παρασκευή 29 Απριλίου
Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010
https://www.facebook.com/kremlinostage

Σχόλια