Γιάννης Κότσιρας Παρουσίαση Δίσκου Ψεύτης Καιρός
Στο θέατρο Άλφα Ιδέα παρουσίασε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας τα νέα του τραγούδια από το album  «Ψεύτης καιρός», με δεκαμελή ορχήστρα, παρουσία όλων των συντελεστών του δίσκου,  Αντώνης Kαλούδη, Γιάννη Κότσιρα, Πόλυ Κυριάκου, Κώστα Λειβαδά, Βαγγέλη Μαχαίρα, Αντώνη Μιτζέλου, Νίκου Μωραΐτη, Σταυρούλας Παγώνα, Σταύρου Σιόλα, Γιάννη «Μπαχ» Σπυρόπουλου, Σταύρου Σταύρου,  Δημήτρη Υφαντή, Rousκαι πολλών φίλων καλλιτεχνών.

Το θέατρο Άλφα  του Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου, ένα θέατρο με μνήμη και ιστορία μετονομάστηκε από φέτος σε Άλφα Ιδέα, με  την Ομάδα Θεάτρου ΙΔΕΑ να αναλαμβάνει τη συνέχεια του, σε ότι αφορά το θεατρικό μέρος και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου να αναλαμβάνει μουσικά δρώμενα στο θεατρικό χώρο.

Χθες με τον Γιάννη Κότσιρα, ήταν τα εγκαίνια των μουσικών συναυλιών που θα πραγματοποιούνται στον ζεστό και φιλόξενο αυτό χώρο με την υπέροχη ακουστική,  που ανακαινίστηκε πρόσφατα ώστε να συμβαδίζει απόλυτα με τις προδιαγραφές του σήμερα.


Η παράσταση ξεκίνησε με την Μαργαρίτα Μάτσα και τον Γιάννη Κότσιρα επί σκηνής να καλωσορίζουν όλους, να ευχαριστούν για την ολοκλήρωση της δισκογραφικής αυτή έκδοσης, και να εύχονται για τη συνέχεια της ελληνικής μουσικής.

Ο Γιάννης Κότσιρας καταφανώς συγκινημένος από την αγάπη όλων των καλλιτεχνών που τον τίμησαν με την παρουσία τους και τη συνεργασία τους  και άρτια προετοιμασμένος ερμήνευσε εξαιρετικά όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, κάλεσε στη σκηνή τους δημιουργούς  Σταύρο Σιόλα , Κώστα Λειβαδά και Γιώργο Ρους, συνομίλησε από σκηνής, ευχαρίστησε τους παριστάμενους στιχουργούς και έκλεισε τη βραδιά με ένα δικό του τραγούδι αφιερωμένο στον πατέρα του.

Στο σημείο αυτό, ευχαρίστησε τους παρόντες Στέφανο Ληναίο και Έλλη Φωτίου και διηγήθηκε ότι ως μικρό παιδί τον είχε  συνοδεύσει η μητέρα του στο ίδιο θέατρο, στην θρυλική παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα», απ’ όπου κρατάει σαν ενθύμιο πάντα το πρόγραμμα της παράστασης, υπογεγραμμένο από τους πρωταγωνιστές.

Παρόντες στη γιορτή αυτή για το ελληνικό τραγούδι  ήταν oι Μάκης Μάτσας, Θάνος και Μαρία Μικρούτσικου, Γιώργος και Άννα Νταλάρα, Γιάννης Ζουγανέλης,  Στέφανος Ληναίος, Έλλη Φωτίου, η Γεωργία Νταγάκη, η Ανδριάννα  Μπάμπαλη, η Ρένα Μόρφη, οι Imam Baildi , εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης φίλοι και συνεργάτες.

 

Σχόλια