Με αφορμή τις 4 sold out παραστάσεις, ο Κώστας Μακεδόνας, ο εξαιρετικός τραγουδιστής ανεβαίνει ξανά στην σκηνή του Kremlino για μια αξέχαστη βραδιά, το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Κώστα Μακεδόνα

Μια από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγούδιού, ο Κώστας Μακεδόνας, μαζί με την νέα, ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς, μας ταξιδεύει το Σαββατο 4 Μαρτίου σε λαϊκά μονοπάτια με τραγούδια και επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Κώστα Μακεδόνα

Ο Κώστας Μακεδόνας, έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μας παρουσιάζει μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία μεταξύ άλλων «Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Στο λευκό τον πύργο» «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά»,   αλλά και τραγούδια που έγιναν σταθμοί της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι με την αξεπέραστη λαϊκή φωνή του Κώστα Μακεδόνα.

Μαζί του οι μουσική: ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια ορχήστρας, ο Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, ο Χρήστος Λαρίσης στη κιθάρα, ο Σπύρος Μελισσανίδης στο ακορντεόν, ο Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, ο Στέλιος Τσομπανίδης στα τύμπανα, και ο Άγγελος Πετκίδης στην ηχοληψία. Την επιμέλεια του προγράμματος κάνει ο Κώστας Μακεδόνας. 

Κώστα Μακεδόνα

Ο Κώστας Μακεδόνας στο Kremlino το Σάββατο 4 Μαρτίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00!

Ώρα έναρξης 23:00
Γενική είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 10 ευρώ

Kremlino
Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010

 

Σχόλια