Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα πραγματοποιήσει τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή στο Kremlino, στον Πειραιά, τις Παρασκευές 17, 24 και 31 Μαρτίου καθώς και την Κυριακή 9 Απριλίου.

μιχάλης τζουγανάκης

Μέσα από τον παλμό της μουσικής και θα μας χαρίσει μια την ιδιαίτερη μουσική του και ερμηνεία. Μαζί του θα είναι και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, “ΤΟ ΧΡΩΜΑ Π’ ΑΓΑΠΑΣ“.

Ο ξεχωριστός και «ανατρεπτικός» μουσικός από την Κρήτη, υπόσχεται να μας χαρίσει απολαυστική διασκέδαση συνδυάζοντας την παραδοσιακή κρητική μουσική με σύγχρονους ήχους. Η ιδιότυπη φωνή και ερμηνεία του αλλά και το λαούτο θα μας οδηγήσουν σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι με σύγχρονους και παραδοσιακούς ήχους.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι ένας απρόβλεπτος καλλιτέχνης που κάθε φόρα ανταποδίδει την αγάπη του κοινού του  με γνήσια διασκέδαση.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε, να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής Έντεχνης σκηνής.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι από τους πιο σπουδαίους της γενιάς του, αναγνωρισμένος από τους παλιότερους όπως τον Κώστα Μουντάκη,ο  οποίος κατάλαβε αμέσως το ταλέντο του. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες στον ελληνικό μουσικό χώρο και έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο κρητικό παραδοσιακό τραγούδι, τόσο με την ερμηνεία του όσο και με τους σύγχρονους ήχους. Χωρίς να αλλοιώνει το παραδοσιακό στοιχείο, το εμπλουτίζει και του προσδίδει μια αλλιώτικη μουσική διάσταση.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Kremlino

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00! Ώρα έναρξης 23:00

  • Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
  • Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ
  • Προπώληση : Viva.gr

     Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς

 

Σχόλια