Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιάννης Κότσιρας: Έδωσαν συνέντευξη τύπου στην Ακτή Πειραιώς με αφορμή το νέο τους πρόγραμμα “Δυνατά Κάθε Φορά” .Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας υποδέχτηκαν δημοσιογράφους στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ λίγο πριν την πρεμιέρα των παραστάσεων τους και μίλησαν για τη συνεργασία τους.

Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιάννης Κότσιρας

Λίγα λόγια για την συνεργασία τους

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που είχαν εμφανιστεί για τελευταία φορά μαζί και η χαρά τους είναι μεγάλη όπως δήλωσαν και σε όλους όσοι τους ρώτησαν. Με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, με θαυμασμό και κέφι δούλεψαν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες, ηχογράφησαν και ένα νέο τραγούδι ντουέτο*, και θα μας υποδέχονται στον ανανεωμένο χώρο της Ακτής, κάθε Σάββατο.

Οι δύο καλλιτέχνες και η oκταμελής μπάντα που τους συνοδεύει υποσχέθηκαν ένα πρόγραμμα εντυπωσιακό , μοναδικό, φωτεινό, εξωστρεφές και ταυτόχρονα συγκινητικό. Σε αυτό θα μπλέκουν τα μεγάλα τους τραγούδια, θα θυμούνται σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε και θα ενώνουν τις φωνές και τους μουσικούς τους κόσμους.

Ο τίτλος της παράστασης, εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, είναι κι ένας τίτλος- υπόσχεση για όσα θα ακολουθήσουν. Και με αυτήν υπόσχεση προσκάλεσαν δημοσιογράφους και κοινό σε μια μουσική γιορτή που στόχο έχει να μας κάνει όλους να τραγουδήσουμε, να μας ενώσει σαν μια παρέα.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται και δύο νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Παναγιώτης Λάμπουρας τους οποίους μας σύστησαν επί σκηνής τραγουδώντας μαζί τους ένα τραγούδι του προγράμματος.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονταν στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε ήταν τα εξής:

  • ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ – Ελευθερία Αρβανιτάκη
  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΜΕ – Γιάννης Κότσιρας
  • ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ – Γιάννης Κότσιρας
  • ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΡΩΤΑΩ – Ελευθερία Αρβανιτάκη
  • ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ – Ολοι μαζι με Βίκυ Καρατζόγλου και Παναγιώτη Λάμπουρα

Η ομάδα που θα στελεχώσει το πρόγραμμα

Τη σκηνογραφική επιμέλεια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος και την επιμέλεια προγράμματος η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Λήδα Ρουμάνη.

Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν είναι οι: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος / πιάνο, πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας / μπουζούκι, τζουράς, Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο, Παρασκευάς Κίτσος / μπάσο, Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα, Νίκος Μέρμηγκας / λαϊκά έγχορδα και Κώστας Μιχαλός / κιθάρες.

Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιάννης Κότσιρας Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιάννης Κότσιρας Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιάννης Κότσιρας

Ελευθερία Αρβανιτάκη Γιάννης Κότσιρας: Συνέντευξη Τύπου στην Ακτή Πειραιώς

Σχόλια