Νικολόπουλος-Παπαδοπούλου-Διονυσίου-Χρηστίδου

Παρασκευή βράδυ στο ιστορικό πια και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα, ο καιρός για τραγούδι ήταν πραγματικά με το μέρος τους.

Με τις πενιές του μπουζουκιού του μεγαλύτερου Έλληνα λαϊκού συνθέτη και δεξιοτέχνη Χρήστου Νικολόπουλου, τις αυθεντικές ερμηνείες της ακμαίας κυρίας του λαϊκού πενταγράμμου Πίτσας Παπαδοπούλου, την στιβαρή φωνή και την πληθωρική παρουσία του Στέλιου Διονυσίου και το μπρίο της Ραλλίας Χρηστίδου.

Με ένα ρεπερτόριο εξαιρετικό και πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ραλλία Χρηστίδου, απέδειξαν ότι η συνάντηση τους στο Περιβόλι του Ουρανού, έχει την σφραγίδα της ποιότητας στη διασκέδαση.

Ο καθένας ξεχωριστά και οι τέσσερις μαζί, μας ταξιδεύουν με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες αλλά και με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους, να διασκεδάσουμε.

Καιρός για τραγούδι λοιπόν στο Περιβόλι του Ουρανού, με τον Χρήστο Νικολόπουλο να μαγεύει καθώς τα δάχτυλα του τρέχουν πάνω στις χορδές του μπουζουκιού και τις σπουδαίες ερμηνείες από τις φωνές των Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιου Διονυσίου και Ραλλίας Χρηστίδου.

Στην παρέα τους η Αφροδίτη Χατζημηνά η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει.

Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Νίκου Στρατηγού.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

Σχόλια