Η Ραλλία Χρηστίδου εξομολογείται σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν τις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής της.

Ραλλία Χρηστίδου - Αυτό είναι το θέμα

Η Ραλλία Χρηστίδου εξομολογείται

Πόσο χρόνο διαθέτεις για την προσωπική σου ζωή;

«Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Είμαι δοσμένη σ’ αυτό, είμαι χαρούμενη κι ευχαριστημένη, ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Την οικογένεια τη σκέφτεσαι; Παλαιότερα είχες πει ότι θα ήθελες, αν μπορούσες, να υιοθετήσεις ένα παιδάκι και να το μεγαλώσεις μόνη σου.

«Παραμένω στα ίδια που σου είχα πει, δεν έχω αλλάξει κάτι. Δεν αισθάνομαι ότι είναι αυτοσκοπός, ο μοναδικός τρόπος για την προσωπική ολοκλήρωση μιας γυναίκας, το να γεννήσει ένα παιδί. Αυτό για μένα είναι στερεότυπο. Δεν είμαι υποστηρίκτρια των στερεοτύπων γενικά. Μια γυναίκα μπορεί να ολοκληρωθεί, να βρει το δρόμο στην ευτυχία και στη ζωή με πάρα πολλούς τρόπους. Αν της προκύψει κάτι τέτοιο, είναι πολύ όμορφο, αν δεν της προκύψει και θέλει να δώσει την αγάπη της και να ανοίξει την αγκαλιά της σ’ ένα πλάσμα που έχει ανάγκη από αγάπη, για μένα μετράει διπλά και ας μη το έχει γεννήσει εκείνη, εκεί βρίσκομαι κι εγώ. Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι είμαι ικανή και ότι πραγματικά πληρώ τις προϋποθέσεις για να μεγαλώσω ένα πλάσμα, αν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή την τόσο σοβαρή αποστολή κι αισθανθώ δυνατή, ενδεχομένως να κάνω ένα παιδί, να μεγαλώσω ένα παιδί, είτε να υιοθετήσω ένα πλάσμα και να του δώσω την αγάπη μου».

Η στάση που κρατάς με τα προσωπικά σου και τη δημοσιότητα είναι πολύ διακριτική.

«Η συντροφικότητα παίζει πολύ βασικό ρόλο στη ζωή μου κι εκεί είμαι πολύ καλά. Δεν προσπάθησα ποτέ να «πουλήσω» την προσωπική μου ζωή. Δεν κατακρίνω όσους το κάνουν, είναι κι αυτός ένας τρόπος, αλλά δεν ταίριαζε σ’ εμένα».

Έρχεσαι σε δύσκολη θέση, όταν σε ρωτάμε για τα προσωπικά σου;

«Το καλό είναι ότι δεν με ρωτάτε συχνά, οπότε είμαι ΟΚ, δεν έχω πρόβλημα».

Σχόλια