Χρήστος ΝικολόπουλοςΟ Χρήστος Νικολόπουλος, θα βρεθεί στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 28 και 29 Ιανουαρίου, σε δυο βραδιές αφιερωμένες στον ίδιο, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Πέμη Ζούνη και πολλούς φίλους και συνεργάτες μαζί του επί σκηνής.

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζος στο μπουζούκι Χρήστος Νικολόπουλος, θα παρουσιάσει την πορεία του στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού,  από την πρώτη του εμφάνιση στη μουσική  μέχρι τις τελευταίες συνθέσεις του.

Το Χρήστο Νικολόπουλο τιμούν με την παρουσία τους και τον πλαισιώνουν οι φίλοι του και σπουδαίοι ερμηνευτές, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα αλλά και ο Πασχάλης Τερζής , ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια απουσίας.

Έτσι, με σύμμαχο το γνήσιο ελληνικό λαϊκό τραγούδι ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη συνοδεία των συνεργατών, ερμηνευτών και μουσικών του, ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή.

 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης – Βας. Σοφίας και Κόκκαλη.

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές Εισιτηρίων

Διακεκριμένη Ζώνη: 75€

Α ζώνη:  55€

Β ζώνη:  35€

Γ ζώνη:  20€

Φοιτητικά – Αμέα – Πολυτέκνων: 10€

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 7282333 &

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει

Σχόλια